Semester ;)

Jajemen, här har man semester för fullt...så skönt ;) Fast måste faktiskt säga att jag saknar jobbet lite oxå eller ska jag säga människorna på jobbet ;) jaja har ju bara denna vecka så snart är jag där igen....tiden går ju fort när man har roligt ;) Vad har jag gjort på semestern då??? Jo jag var till sthlm å hälsade på min bästa Penny <3 Åkte dit direkt efter jobbet i fredags...stannade på nisses å shoppade lite bara så semestern hade inte kunnat börjat bättre ;) Eftersom Penny är gravid å mest ska ta det lugnt så slappade vi mest å umgicks. Så skönt att bara vara ibland då jag har en förmåga att ha 120 saker att göra hela tiden när jag är hemma ;) Vi hade en dansdag oxå...så jävla kul haha....la ut en film på fb...mest för att andra ska få skratta lite åt oss...måste ju bjuda på sig själv ibland ;) Vi var även ute å åt en kväll å så var vi på loppis oxå ;) Vi fick våra födelsedagspresenter oxå...så bra. Jag hälsade även på lite andra kompisar där med som jag inte sett på typ 11år så det var riktigt skoj. När jag å Sofie sågs så var det precis som om vi setts igår å det var så kul...längtar tills nästa gång vi ses å hoppas vi håller kontakten ;) Detsamma gäller ju såklart Simon oxå ;)

Åkte hem i måndags men först var jag ute å joggade med Pennys mamma på morgonen...skönt men gud så jobbigt haha. Här hemma så har jag träffat lite vänner å städat å hållt på ;) Som sagt så har jag svårt att slappna av när jag är hemma å får ändå inte allt gjort som jag vill så skulle nog ha stannat i sthlm ;)

Det är ett stort problem för mig att jag har svårt att slappna av....tex så sätter jag alltid alarm på mobilen även om jag är ledig....enda gången jag inte gör det är om jag är sjuk. Har försökt att inte sätta alarm nu när jag har semester å det har väl gått relativt bra iaf ;) Igår kväll så fick jag sån jobbig ångest...kan få det ibland. Visst har vi alla dagar då man tycker livet är skit osv....det kan jag oxå ha å man känner sig ensam m.m. men igår var det inte den känslan utan bara sån ångest över allt....har fått det förut oxå men som tur är så är det inte så ofta det händer men fan så jobbigt det är. Man vet inte vart man ska ta vägen å tror inte man förstår om man inte varit med om det själv. Idag känns det iaf bättre men behöver bearbeta mig själv en del så det försvinner för annars kan det bli värre å har ingen lust med det ;) Det är säkert många som inte trodde detta om mig....jag är ganska duktig på att hålla allt för mig själv. Jag hjälper gärna andra men har svårt att be om hjälp själv...det är sån jag är bara. Varför jag skriver det här vet jag inte...känns bara skönt att skriva av sig å om någon vill prata om det så skämtar jag bara bort det för vill inte prata om det ;) En kompis kom igår å umgicks å fanns där för mig även om vi inte pratade om det å det betydde så mkt för mig...jag behövde det...så tusen tack!

Jaja nog om problem å skit....idag har jag 4st hundar hemma å en katt så det är fullt hus ;) 2 hundar smet förut så om man har semester vet jag ej haha. Tog en promenad med alla förut....lat som man är så tog jag ju inte två promenader med två hundar i taget utan tog en med alla fyra. Gick väl sådär....de trasslade in både mig å sig själva men jag är envis å det blev en promenad på 3-4km ;) Var å fixade pass idag oxå å det är ju lika roligt varje gång haha....tur man inte ska visa den bilden allt för ofta ;)

Sitter å lyssnar på musik man lyssnade på förr....så skönt å  helt otroligt att man fortfarande kan låtarna haha....det är glennmark jag lyssnar på...så många minnen haha ;)

Nä nu ska jag fixa lite här hemma å sen kommer Fanny efter jobbet ;)

Puss <3
Min kärlek till Penny är så stor,finns ingen som dig <3

Ska snart bli gudmor åt lilla Noemi...längtar <3

Haha vad jag älskar dig kvinna...tack för att du finns <3

Konstigt att promenaden blev som den blev haha men jag klarade det ;)

Till Egypten i höst ;)

Jajemen...jag å Fanny har bokat resa till Egypten i höst...ska bli så jävla nice ;) Jag struntar egentligen i vart vi åker...bara jag får komma utomlands en sväng å slappa ;) Vi frågade vart det var varmt någonstans å Egypten blev det. Det blir andra gången utomlands för Fanny tror jag å det blir första gången för mig att bara åka med en vän. Jag har alltid rest med mamma å mormor förut...var iväg utan dem en gång med skolan....ska bli skoj att åka själv nu men herregud så nervös jag är...speciellt när man ska åka hem igen....tänk om man går vilse å inte fattar vart man ska....på arlanda står ju allt på svenska så då fattar man ju....jaja det visar sig hur det går...vi kanske blir kvar där haha ;)

Längtar ihjäl mig iaf å har tjatat hål i huvudet på folk hela dagen om denna resa haha....humöret har varit på topp ;)
Resan är förresten 1 vecka å det är all inklusiv förstås....ska bli roligt att prova det oxå.....egen strand å 3km till centrum m.m :) :) :)

Var till minneslunden idag å hälsade på Malin....gav henne söta rosa blommor <3 Sa även dikten jag hade skrivit om henne. Det var ett tag sen jag var där nu så det kändes skönt att åka dit igen. Lite jobbigt är det ju men gud vilken frid man får i sig på något sätt....en underbar känsla faktiskt <3

Har tränat idag oxå...men gud så tungt det var att jogga...ingen kondition haha. Plockade lite smultron åt mamma i hennes land....så gullig man är ibland ;) Fanny har varit här på kaffe oxå ;) Snart blir det att lägga sig så man kommer upp imorn ;)

Puss!
mmm längtar ;)


"Bara en dag till"

Idag har det varit konfermation för Julia hela dagen ;) Ska ut å gå med mamma å hundarna snart å sen hem till Fanny å kolla film ;)

Ibland saknar jag Malin så himla mycket <3
Skrev en dikt om henne idag....hoppas ni gillar den.

Dikt: "Bara en dag till"

Tänk om jag bara haft en dag till med dig,
då skulle jag berätta hur mycket du betydde för mig.

Skulle säga att jag älskar dig och ge dig så mycket kärlek,
att se dig igen skulle vara så härligt.

Bara en dag till att få se dig skratta,
att du var den som fick lämna oss har jag fortfarande så svårt att fatta.

Du var bara så genomgod hela du,
åh vad jag önskar att du vore här nu.

Jag älskar dig tingeling för alltid!

Skriven av mig 10/7-11 <3

Puss puss!
Saknaden är enorm <3

Idag på konfermationen :)

"Vänskapen är en gåva"

Hej på er! Igår var jag till min kusin Cicci å hälsade på...luncha ihop å pratade massor...så mysigt så ;) På kvällen var jag med mamma å Pa på nostalgiafton i Kumla....var väl helt ok ;) Sedan åt vi räkor å slappade framför tv:n.

Idag var jag till Nora å hälsade på min underbara vän Emma. Det är ju noradagarna så vi tog en sväng på stan å shoppade lite å lunchade å självklart åt vi noraglass oxå ;) Petra å hennes pappa kom förbi på hoj här hemma förut å tog en fika...trevligt :)
Ikväll blir det att grilla med mamma å dem å sen får jag se om jag gör något eller om jag bara är hemma å slappar ;)

Skrev precis en dikt till Fia efter att ha läst hennes blogg....lägger upp den här så kan ni läsa om ni vill ;)

Dikt: "Vänskapen är en gåva"

Inte ska du känna dig ensam och vara less på livet,
att jag finns här för dig är givet.

Vi kommer tillsammans gå igenom både sorgsna och glada stunder,
även om jag snart får kalla dig blunder.
Du varken ser eller förstår hur underbar du är
och det är många som håller dig kär.

Våran vänskap fick vi ifrån Malin som en gåva.
Jag kommer aldrig lämna dig, det kan jag lova.

Min kärlek till dig är stor och stark och kommer alltid att vara så,
det vet även hon där uppe i det blå!

Skriven av mig 9/7-11! <3<3<3
Älskar dig för alltid min lilla buske ;) <3

Tack Malin för den underbara gåvan <3 Saknar dig enormt <3

En pirrande känsla ;)

Ja just nu har jag bara en pirrande känsla...känner mig glad å typ förväntansfull.....dels för att det är helg nu å sen för jag träffade underbara Fia idag...alltid så skoj fast klockan alltid springer iväg...får nog kidnappa henne en hel dag någon gång...får aldrig nog av den kvinnan ;) <3

Sen så längtar jag så otroligt mkt tills jag har semester å äntligen ska åka å hälsa på the one and only Penny <3 Finns inga ord som kan beskriva vad den kvinnan betyder för mig å nu längtar jag så mkt så det pirrar i hela kroppen...helt sjuk haha ;) Fan måste bli ändring på det här med att ses...vi ses ju allt för sällan å man säger jämt att "vi måste ses mer"...när fan gör man någonting åt det då.....när det är för sent? Nä vet du vad...nu jävlar säger jag bara å ska jag dessutom bli gudmor så måste jag ju ta mitt ansvar å lära Noemi allt jag kan....å det tar ju tid haha ;) Åh gud vad jag längtar!!!!!!!!!! (Om ni inte redan fattat det) ;)

Till dig min älskade Penny: Don´t think about the problems, i´ll be here by your side forever. We will fight everything together....and we will fucking win ;) Love you allways <3

Nä nu ska jag sova lite för i helgen är det fullt upp...love it ;)

Förresten det finns en låt som jag verkligen har fastnat för....tycker den är så jävla fin. Trodde inte från början att jag skulle tycka det men blev förvånad haha ;) Det är The Gap Band-Yearning for your love...lyssna på den å se vad ni tycker ;) Jag lyssnar på den varje dag iaf haha.

Några bilder från midsommar/min födelsedag...lite sent jag vet ;)
Fick ju värsta frukosten hos Fanny ;)

Fick ett så himla fint halsband av Fanny när jag fyllde. På framsidan står
det "Vänner för evigt" å på baksidan står det "F&N"...Love it <3

Midsommar fin ;)

Min älskade Penny <3

Hej hopp...vill inget speciellt direkt. Pratade med min bästa vän Penny i telefonen igår å gud vad jag saknar den kvinnan. Det var så länge sen vi hördes å vi är båda så dåliga på att höra av oss men det gör inte så mkt för vi är lika bra vänner ändå å varje gång vi hörs så är det precis som om vi pratade igår ;) Hon bor i Sthlm så blir inte att man ses så mkt tyvärr men jag ska åka å hälsa på henne när jag har semester...ska bli så jävla roligt. Saknar ju henne så mkt. Ska bli roligt att se henne å se hur tjock hon har blivit hihi....hon är gravid med en liten flicka Noemi som jag ska bli gudmor till....längtar ihjäl mig <3 Den här gången vill jag inte missa någonting.....har så dåligt samvete att jag missade allt sist. Penny var gravid förut å hade mkt komplikationer m.m.....det slutade med att hon födde en söt liten pojke Malcom som jag oxå var gudmor till...dock så föddes han för tidigt och han levde bara i 29 dagar :( Jag missade allt...såg aldrig Penny under graviditeten å hann aldrig träffa Malcom heller :( Så nu vill jag göra rätt för mig å vill vara med...visst jag fanns där för henne i telefonen men det är inte samma sak å hur jävla svårt ska det vara att röra på arslet å ta sig de ynkliga 20milen som är till henne....fan så lat man är ibland....men men nu är det bara att se framåt å glädjas åt lilla Noemi ;) Love you allways Penny...there is no one like you <3

Pratade nyss med min lilla buske Fia i telefonen...ska dit imorn å umgås lite.....ska bli så skoj....love it ;) <3

Var till marieberg förut å måste bara säga att jag älskar espresso house...fan vad gott kaffe de har ;) Mocha latte såklart...å med grädde på haha ;) Ni bara måste prova det ;)

Puss på er raringar <3
Love you forever my sister <3




Inte människa än ;)

Hej igen :) Midsommaren var bra.....var här hemma några stycken å åt å umgicks...partade lite å åkte runt till olka fester på kvällen :) Annars har det inte hänt så mkt sen sist jag skrev....jobbar å har kommit igång med träningen..så könt :) Nu går vi ner till 2 skift på jobbet några veckor så får se hur det går ;)

I fredags så var det pubkväll på jobbet å det var skoj men jag blev lite för full å det fick jag allt känna av igår kan jag säga...är fortfarande inte människa ;) Tur att man inte dricker så ofta....man får ju världens ångest när man varit så full :/ Lyckades iaf få lite roliga bilder från kvällen haha. Annars så har helgen varit lugn....varit på Jovelines söta dop idag (familjen fräsch haha)....var sedan till syrran en sväng å hälsade på mina söta små syskonbarn :) Det var länge sen nu känns det som å gud vad barn växer fort :) Syrran hade gjort om hemma oxå...riktigt snyggt blev det :)

Nä nu blir det att gå in till mamma på lite kaffe å mysa :) Hoppas alla haft en trevlig helg...Puss!

Pubkvällen :)

Från dopet idag...Fia med sin söta Joveline <3

Jag med lilla Joveline :)


RSS 2.0