Redan pensionär?

Ja det är fan min fråga numera om man redan blivit pensionär.....det känns så ibland iaf. Jag har förändrats så mkt som person de senaste åren....både på gott å ont. Mycket har hänt i mitt liv som gör att saker å ting förändras.

Så vad gör jag med mitt liv då? Varför jag ibland får känslan av att ha blivit pensionär är att jag inte gör så mkt......då menar jag att jag mest är hemma nu för tiden. Visst jag är väldigt hemmakär å trivs med det men ibland känns det som att man borde vara ute mer. Det är inte så att jag hellre sitter hemma än att vara med vänner. Jag umgås mkt med mina vänner å familj å gör saker men ibland känns det bara som att man inte gör något om ni förstår vad jag menar ;) Förut festade jag en del men nu dricker jag nästan aldrig istället....har gjort det där å känner inte att det ger mig något. Visst jag tycker fortfarande att det är roligt att festa ibland men inte alls som förut....vilket egentligen är bra....men det kan ju oxå vara bra att komma ut å träffa lite folk. Ja ni förstår vad man funderar mkt å ibland bara på skit saker rent ut sagt haha.

Jag vet inte men ibland funderar man så mkt bara å man är ju snart 24år å borde leva livet å göra en massa saker men sån är inte jag...jag är väl inte 24 i huvudet utan snarare 64 tror jag ;) Men måste ändå säga att jag trivs med det men ibland kan det kännas konstigt å ensamt oxå. Men men en vacker dag så händer det säkert något skoj som förändrar mitt liv ;)

Annars så rullar livet på som vanligt men är inne i en sån här trött period....då man bara är trött jämt...spelar ingen roll vad man gör. Så just nu är jag bara trött å tycker att livet är lite tufft men det vänder nog snart hoppas jag.

Jag fyller inte förrän på fredag,själva midsommar afton men vi firade mig i söndags här hemma....familjen bara. Det var trevligt å fick så fina presenter...bla en ny kamera då min gamla gått sönder...så fin å röd är den <3


Det var väl det jag hade på hjärtat för den här gången ;) Puss!!!

By the way: Jag är en riktig mammagris å älskar att umgås med min familj. Vi alla drömmer om olika saker...min högsta önskan här i livet är att få bilda en kärleksfull familj å vara lycklig <3 Ibland önskar jag att den redan var uppfylld men får nog vänta ett tag till som det ser ut.

Min kärlek till mamma är den största som finns <3

"So much pain"

P.s. Nu har jag gjort det...nu har jag ett rött hjärta ;) Mina närmaste vänner vet vad jag menar haha ;)

Här kommer en dikt till ;)

"So much Pain"

You hurt me so much
and in the end i got enough.

You took my heart
and you just tore it apart.

I can´t belive that i was so blind that i didn´t understand it was wrong,
but when i did i made sure that you were gone.

I will never forget you or forgive you but i can´t regret anything either because it made me who i am today.
But belive me.....i will never make the same mistake again!

Skriven av mig 12/6-11 ;)

"Om du bara visste"

Hej igen :)

Det har inte hänt så mkt sen sist....har iaf rensat klart i min garderob...så skönt :) Gav bort en del kläder å slängde en del oxå...känns bra att andra kan få användning för dem. Det var nog bra att jag rensade lite för med tanke på hur mkt jag älskar att shoppa så har jag väl redan handlat igen de kläderna jag slängt ;) Måste säga att jag verkligen gillar den nya affären New Yorker...var där för första gången i torsdags å handlade för 1000kr ;) Snygga kläder blev det iaf.

Köpte en ny snygg bikini där å den invigde jag igår. Jag å Fanny var till ånnaboda å tog årets första dopp....inte så kallt men det hade ju kunna varit varmare ;) Nu är det iaf gjort.

Jag gillar ju att skriva en del å förr så skrev jag mkt dikter sen så har jag kommit av mig lite men igår skrev jag faktiskt en dikt...det var skönt å tycker den blev ganska bra faktiskt ;) Tänker lägga upp den här å vill gärna höra vad ni tycker om den :) Vet ni förresten om det finns någonstans som man kan lämna in dikter?

Denna helg har jag inte gjort så mkt...mest slappat :) Tog några kapten morgan i fredags...det var gott :) Ikväll går jag på min natt vecka....men först så ska syrran å hennes familj komma hit å fika lite....ska bli skoj :) Hoppas alla haft en toppen helg....Puss!

Här kommer dikten:

"Om du bara visste"

När jag möter din blick så vet jag inte åt vilket håll jag ska titta.
Mina knän ger vika och det bästa för mig vore att sitta.

Ditt leende gör mig svag och blyg,
jag tittar på dig en del i smyg.

Din kropp är välbyggd och har en fin bränna,
på den jag allt för ofta vill känna.

Min blyghet gör att det med dig är svårt att konversera,
men ändå skulle jag vilja göra det så mycket mera.

Jag hoppas att du mig ser
och en vacker dag kanske det blir lite mer.

Skriven av mig 12/6-11. :)

RSS 2.0