Har inget liv just nu :((

Jaha de senaste dagarna har jag fan inte gjort annat än att plugga....blä :( Vet att jag har valt själv att gå denna kurs men börjar bli lagom trött på det nu,vill bara njuta av att sommarn är här ;)

I tisdags så pluggade jag hela dagen å fick inte mkt gjort ändå,går så trögt ibland haha ;) Mamma kom en sväng å vi fixade lite i trädgården med jord å sånt. Inte det bästa vädret att göra det på direkt men men det var bara då vi kunde :) Blev bra iaf haha. Sedan gjorde jag inte så mkt å hade damp i hela kroppen för att jag varit hemma hela dagen så sent på kvällen/natten åkte jag å hälsade på Sofie å dem en sväng sen var det bara hem å sova :) Det här med att gå å lägga sig tidigt om kvällarna funkar inte riktigt för mig längre haha ;)

Igår så pluggade jag hela dagen igen, går trögt men framåt iaf :) Sedan var jag iväg å klippte mig en sväng (bara topparna) :) Åkte förbi syrran å sa hej en sväng :) Sedan hem å så kom Fanny å vi tog en promenad på 5km,kändes i hela låret så blir fan ingen promenad idag :( Jag å Fanny satt å planerade lite på en roadtrip som vi ska göra i sommar,ska bli roligt som fan,blir nog om 2 veckor redan haha ;) Tror ni att ullared är inblandat eller haha ;) Resten av kvällen blev det lungt.

Idag hade jag satt klockan på halv 8 för jag skulle komma upp i tid å plugga. Tror ni inte att jag somnar om som vanligt å vaknade klockan 10 haha,fast jag hade satt 4 alarm ;) Helt sjukt men behövde väl tydligen sova :) Det var bara att gå upp å plugga som en tok. Nu är iaf PM:et färdigt å iväg skickat så bara att fortsätta med hemtentan nu som jag verkligen hatar,tar ju sån tid :( Det är den jag har suttit med nu i flera dagar! Ikväll blir det grillning med Fanny så det ska bli roligt iaf å gott som fan ;) Som sagt så har jag inget liv just nu för det är bara plugg på schemat nu för tiden men när kursen är över då jävlar haha ;)

Måste bara säga att när jag var å klippte mig igår så kom det en sån gammal låt på radion: Aisha- Outlandish. Fan vad jag tycker den är bra faktiskt haha. Var bara hundra år sen jag hörde den ;) Jag tjatade ut den för så många år sedan å den påminde mig om någon så har inte kunnat lyssna på den men nu kan jag det igen eller har nog kunnat gjort det ett tag men har glömt bort den låten. Så nu när jag hörde den så var jag ju bara tvungen att gå in på Youtube å lyssna på den så har väl hört den 10 gånger irad nu eller nåt haha ;)

Fy fan ibland är livet bra orättvist iaf,tycker så synd om min vän Malin å jag hoppas att svaren på proverna är goda. Vill inte att hon ska behöva lida mer,har hon inte fått gjort det tillräckligt redan??? Varför ska allt ont hända de bästa människorna för? Men vet att Malin är stark å hon klarar allt å hon har så mkt vänner som älskar å ställer upp för henne. Bara att kämpa på Malin å vi finns här för dig dag som natt. Älskar dig alltid!!!

Sedan till något roligare igen,fan vad jag hoppar ibland haha (precis som när jag pluggar å ska skriva eller vad säger du Malin??) haha ;) Min syster Lynn är ju höggravid å skulle egentligen ha haft barn den 10 maj men har gått över tiden. I måndags var hon på undersökning å allt såg bra ut å skulle dit idag igen å de kanske skulle sätta igång henne. Men inatt hände det grejer förstår ni haha de fick åka in å där är de nu men har inte kommit någon bebis än iaf. Men hoppas på snart för jag är så nyfiken på vad det blir för något ;)

Nä nu är snart Fanny här så vi ska åka å handla lite mat ;) Puss så länge ;)


Åh vad jag älskar dig min underbara Malin ;)

Vissa människor säger jag bara haha ;)

Idag gick jag upp tidigt som fan för att vara barnvakt åt lilla Tuva en sväng :) Det gick bra å hon höll igång hela tiden haha. Malin fick sova vidare hon men hon var vaken när jag kom hem igen :) Sedan skjutsade jag iväg Malin å sen hem å pluggade,skrev som en idiot men blev ändå inte klar. Var tvungen att klippa gräset idag å det tar ju en timme bara det haha. Sedan drog jag iväg på handbollsträning men det gick åt helvete idag :( Har antagligen muskelinflamation i ena låret så gick inte att träna alls idag :( Får ta det lungt hela veckan, får inte springa iaf men ut å gå ska jag fan göra,annars får jag ju damp haha ;) Det blev väl såhär eftersom jag haft sån träningsvärk å i lördags på fyllan så sträckte jag det där igen såklart haha. Men inte mitt fel,det var lilla söta Sofie som puttade mig så jag sträckte mig haha,var ju bara på skoj men ibland blir det lite tokigt haha ;) Jag överlever,är snart uppe å springer igen ;) Ska skälla på Sofie lite bara för att jävlas haha. Sedan har jag bara varit hemma å tagit det lungt å fixat med bilder som alla ifrån helgen tjatat om haha.

Åh ikväll blev jag direkt nervös på vissa människor haha,men som tur var så fanns det en dator imellan oss hela tiden haha. De där två gillar att retas men en vacker dag så ska jag ta ut min hämnd,det lovar jag haha ;) Ni ska allt få ni, era jävla muppar haha ;) Älskar ju er ändå TYVÄRR haha ;)

Nä nu blir det snart sängen för imorn så ska jag plugga igen....längtar redan :/

Puss å godnatt!!!

Jag å Sofie i linde ;)
linde 2010

Party igår....seg idag ;)

Jaha igår så gick jag upp ganska tidigt iaf å dammsög av hela huset innan det var dags för att göra sig iordning för Linde :) Tolv skulle Sofie å dem hämta mig men tror ni inte att de kommer tidigare.....jag stod i handduk när de kom å Sofie skällde på mig för att jag inte var färdig haha. Har man sagt en tid så har man haha inte gör jag mig färdig flera timmar innan så det så ;) De fick allt sitta å vänta tills jag blev färdig haha ;) Allting blev halvdant bara eftersom Sofie stressade mig hela tiden haha ;) Men men tills slut var jag klar å vi kunde åka. Var i Linde hela kvällen å drack å hade skoj....hundra år sen jag satt i en raggarbil å drack,var kul att få göra det igen....trivdes :) Hade inte varit lika roligt utan Sofie så tack ska du ha pullan för en toppen kväll ;) Underbart oxå då vi lyssnade på våran låt flera gånger under kvällens gång haha ;) Hade tänkt åka en sväng till kristinehamn oxå men blev så sent å dåligt väder så sket i det men det gjorde ju inget att komma hem ganska tidigt istället haha ;) Skulle handla lite mat på mc i västhaga på natten där men de tyckte tydligen att vi störde så vi fick pengarna tillbaka å åkte till söder å handlade istället,vilka muppar haha! Jaja då fick man vara med om det oxå haha,vilka äventyr ;) (Har aldrig tråkigt med Sofie som sagt,händer alltid saker när man är med henne haha) ;)

Idag är man allt lite seg, men det är det värt ;) Har moppat alla golv här hemma idag å plockat in tvätt så lite nytta har man gjort iaf. Men tror fan jag aldrig mer kommer moppa golv för den där jävla hinken välte mer än en gång för mig haha. Höll på att bli tokig å Malin bara skratta ;) Själv visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta haha,kanske inte ska göra sådana saker dagen efter fylla haha. Men nu är det gjort iaf,skönt!!! Malin är här hos mig å vi försökte plugga lite förut men gav upp det ganska fort eftersom ingen av oss orkade haha. Blir att bara slappa framför en film istället å bara umgås :) Malin ska sova här å imorn ska vi ha en riktig pluggdag igen å vara barnvakt åt Tuva en sväng oxå :)

Är slut som artist idag haha!!!

Puss hej.

Go å glad....

Igår var jag hos underbara Sofie å hälsade på i huset :) Det var roligt men fan,hon bor verkligen i världens ände. Trodde jag aldrig skulle komma fram haha ;) Träffade "Bullen" för första gången oxå,så det var kul. Nu har man ju ett ansikte på honom så då hänger man kanske med lite bättre när Sofie pratar om honom haha. Lekte lite med Thindra när jag kom dit å sedan var det att hjälpa Sofie att få lite ordning med alla saker i huset :) Drog en sväng till syrran sen å hälsade på,hon är bra trött på att vara gravid nu. Har gått över 1 1/2 vecka å lite till så förstår att hon är trött på det nu haha. Men det kommer nog snart :) Sen drog jag hem en snabbis å sedan till Farmor å firade henne lite. Träffade lite släkt där å hade skoj :) Sedan var det handbollsträning igen å Epa fick sig ett gott skratt igen den jäveln haha ;) Jag trodde träningsvärken hade nästan gått över men nejdå det blev bara värre igen haha. Men men tränade så gott jag kunde iaf å roligt ändå var det :)

Ingen direkt träningsvärk idag,skönt :) Hade tänkt hålla på i trädgården idag men som vanligt när jag har tänkt att vara ute så är det dåligt väder haha. Dammat hela huset idag istället,bara golvet kvar å har tvättat lite oxå :) Hanna var här med lilla Wilma hela dagen idag å fikade å umgicks,så roligt så :) Syrran å Tuva var här en sväng oxå å Jennie å lilla Karl oxå,fullt hus :) Lagade å bjöd på lite mat idag oxå,det ni haha. Jag kan om jag vill,är så duktig ibland haha ;) Var på bio ikväll med Petra å såg Robin hood filmen,den var bra :) Åt lite kina mat innan bion oxå. Jag å Petra fick lite skrattanfall på bion å Petra somnade en sväng oxå men jag var så snäll å väckte henne haha ;) En jävligt bra å rolig dag idag, fast jag har ju aldrig tråkigt med Petra så det kunde ju inte ha blivit något annat än bra haha ;) Längtar tills nästa helg (Lör) då jag ska parta lite med Petra,ska bli roligt som fan ;)

Nä nu blir det att sova snart för ska upp ganska tidigt imorn så jag får något gjort innan Sofie å dem hämtar mig klockan tolv för att åka till Linde å parta å ha skoj ;)

Pussas!!!


Mycket folk omkring mig idag :)

Idag har man jobbat,var på kontoret. Alltid lika kul :) Sedan drog jag till syrran en sväng å hälsade på,Tuva är ju bara så söt :) Sedan drog jag hem å fixade lite med allt möjligt. Lotta kom sedan hem till mig å vi tog 1 timmes promenad,skönt :) Efter det så kom lilla Johanna med lite mat ;) Det var fan år å dar sen vi sågs, så var på tiden nu haha. Marcus å Daniel kom förbi en sväng oxå så vi fikade lite å pratade lite skit :) Satt ute på altanen,så mysigt. Älskar mina utemöbler å att de är här nu å redo att användas ;)

Längtar tills imorn då jag får träffa underbara Sofie å lilla söta Thindra ;) Det var inte igår vi sågs heller så det ska bli skoj att ses lite å prata lite skit som vi alltid gör då vi ses haha. Är så glad för Sofies skull då hon har flyttat in hos Bullen, det är bra det ;) Bra för Thindra oxå :)

Är även jätteglad för Malins skull då hon ska flytta ihop med sin kille igen,äntligen haha. Skönt för henne oxå att den tjejen som ska ha hennes lägenhet kan flytta in tidigare så Malin slipper 2 månaders hyra,hurra ;)

En annan bor ju själv men det är skönt det :) Men visst är det bra trist ibland oxå,kanske därför man inte är hemma så mkt å träffar folk hela tiden haha. Det är både för å nackdelar med det som det är med allt annat oxå haha ;)

Idag är träningsvärken mycket bättre iaf,fick ju massage på jobbet idag oxå,underbart :) Fattar bara inte att man kan få sån träningsvärk när man annars tränar varje dag men det är väl inte samma träning som handboll tydligen haha. Konstigt med då jag har tränat handboll förut men men man blir ju inte yngre med åren tyvärr haha ;) Epa fick sig ju ett gott skratt iaf men nu är det slut på det......hoppas jag haha ;)

Snart blir det sängen så jag kan åka tidigt till Sofie å umgås massor med henne å lilla Thindra :)

Puss å Kram

Handboll,så roligt :)

Igår så jobbade jag mellan 7-12 å det gick så bra så å roligt att träffa lite folk :) Sedan åkte jag till skolan å det gick bra. Fick ju sluta tidigare oxå så det var ju skönt :) Drog hem en sväng å fixade lite med trasiga lampor å strök gardiner å hängde upp dem :) Sedan drog jag ut till landet där jag trivs som bäst å umgicks lite med Epa. Epa har ju tjatat å tjatat på mig att jag ska följa med å träna handboll någon gång så jag gjorde det igår. Får hoppas hon är tyst nu en stund haha ;)

Har ju spelat handboll förut, först i garphyttan sedan i fjugesta :) Har inte spelat nu på några år å har fan saknat handbollen lite så det var skit kul att träna igen. Ska nog fan börja igen tror jag :) Gick så jävla bra igår oxå men har världens jävla träningsvärk idag kan jag säga. Har aldrig haft sån träningsvärk förut men då vet man ju att man har tränat iaf haha. Agda 80 är jag numera haha,kan fan knappt gå eller göra någonting utan att det känns i hela kroppen. Epa hon bara skrattar,hon skulle ha min kropp nu, det hade jag velat sett haha ;) Nä men ska nog vara med på träningen på torsdag oxå om jag bara kan röra mig haha. Nu mera tränas det i vintrosa så är en bit att åka men det är det fan värt :) Är så glad att jag var med igår å känner att jag vågar mer nu än förut,är lite stolt över mig själv haha ;) Träningen var på 2 timmar å efter det var det hem å duscha å sova :)

Idag har det varit pluggdag igen med lilla söta Malin :) Hon är bra go hon som hjälper mig å står ut med det haha. Vi fortsatte att plugga på pm:et å blev klara med det som tur var. Bara väldigt väldigt lite kvar nu men det klarar jag själv.....tror jag haha ;) Mycket skratt å prat när man umgås med Malin,det är skoj :) Mina utemöbler är nu ihop skruvade oxå,underbart. Nu kan man sitta ute å sola å fika på altanen :) Välkomna ;) Efter att jag skjutsat hem henne så fortsatte jag att plugga lite sedan var det dags att klippa gräset. Fick knappt igång gräsklipparen pga träningsvärken haha men fick det iaf å gräset blev klippt. Det var min träning idag ;) Är så jävla bra bara när jag ska klippa gräset, både förra gången jag klippte å idag så hann jag klippa gräset innan det började att regna,man kan ju det där haha ;) Efter klippningen så kändes träningsvärken ännu mer men det är bara att bita ihop :) Blev en dusch å sedan har jag bara slappat å snart blir det att krama kudden :)

Natti natti!!!


Nu känns livet ganska bra :)

Jaja nu var det ett tag sen igen men va fan ibland hinner man inte skriva bara :)

I torsdags så kom lilla Epa till mig å vi pratade en massa skit som vanligt haha. Fanny kom oxå å vi drog en sväng till ÖB sedan hem till mig igen. Jag dammsög hela huset å Epa tittade på :) Sedan var jag förbi syrran en sväng å hälsade på oxå å träffade lilla söta Tuva :) Hade tänkt få lite mer gjort denna dag men hade ingen ork till det. På kvällen var jag ute å gick med Lotta en sväng ca:1 timme sedan hem för att sova :)

I fredags så drog jag till Kumla marken med Fanny å handlade lite fast jag inte skulle,typiskt mig haha. Handlade så fina skyltar med roliga texter. En text var "If you want breakfast in bed,sleep in the kitchen" haha,satte upp den vid köket :) En annan text var "don´t cry because it´s over,smile because it happened" som jag hängde upp i hallen :) Träffade Jenny som jag pluggar med på marken å hon kom med bra tips till arbetet i skolan,tackar :) Sedan var jag till Pa en sväng å fick hans gamla tvbänk som jag har här hemma nu,passar perfekt å det var bara en tvbänk som jag behövde så nu har jag allt här hemma igen :) På eftermiddagen så drog jag ut på landet å firade min lillasyster Fanny som fyller 16 år idag (söndag 16 maj) :) Träffade lite släkt å hade skoj. Efter kalaset så drog jag till Epa å myste lite framför tv:n :) Sedan hem å sov.

Igår så var jag till Fia en sväng å fikade å tog en promenad på 45min :) Var kul att träffa henne,bara hon å jag för första gången,blir fler gånger :) Försökte mig sedan på mina utemöbler men det gick åt helvete så humöret var ju på topp där ett tag haha. Fattar inte hur de kan göra för små hål,hur fan ska man få in grejorna då. (jag menar möblerna haha ;P) Har inte verktyg heller så jag gav upp. Får hjälp i veckan med det istället, fan vad handikappad man är ibland haha men tur att man har folk som kan hjälpa en :) Var ner till sjön å kollade när några kompisar till syrran å hennes kille provade sin nya vattenskoter :) På kvällen blev det att grilla hos syrran å umgås lite. Fanny var med oxå å sen drog vi hem till mig å slappade :) Petra var på fest å vi pratade lite i telefonen så jag blev lite sugen där ett tag att festa lite men jag var duktig å var hemma å nykter istället :) Kom i säng ganska tidigt oxå haha.

Idag hade jag tänkt hålla på i trädgården men vädret var ju inte så roligt så hoppade det idag :) Åkte till Jannika som jag inte har träffat på jättelänge istället å tog en fika å myste med hennes dotter Thilda :) På vägen hem åkte jag förbi syrran å hämtade min symaskin så på eftermiddagen idag har jag sytt gardiner som jag ska försöka hänga upp nu ikväll om jag orkar :) Var ut till garphyttan en sväng oxå å kollade när Fanny spelade match (fotboll). De spelade mot mullhyttan å vann med 1-0. Fanny var den som gjorde målet,roligt. En bra födelsedag har hon nog haft tror jag :) (Grattis igen Fanny) Fick ju lite sång oxå ju haha ;) Sedan hem å slappat :) Ska snart packa lite tills imorn tror jag för imorn har jag fullt hela dagen med jobb,skola å träning :)

Den jobbiga magkänslan har gått över kan man säga. Mår ganska bra just nu. Känns skönt att det blev som det blev för det är rätt å skönt att det gick bra idag :) Blev lite mkt i mitt liv där ett tag men nu har det lugnat ner sig. Visst har lite kvar att ta itu med när det gäller mig själv men börjar vänja mig med att vara själv igen. Behöver vara det ett tag å bara vara känner jag. Visst är det tufft ibland men det är ju livets gång haha. Jag är tuff å klarar det,bara att tänka positivt å framåt så ordnar sig allt :)

Nä om man skulle försöka göra någon nytta nu :)

Pussssss!!!

Life is not easy!!!

Får ju skämmas lite,tror inte jag har tackat Malin för den snygga bloggen jag har :) Så tack underbara Malin för min nya snygga blogg,passar mig perfekt haha ;)

Så nu kan jag skriva lite :)

Idag gick jag upp ganska tidigt å väckte både Epa å Hanna tror jag haha ;) Åt lite frukost å gjorde mig iordning, sedan bar det av till landet. Åkte å hämtade upp Epa sedan drog vi till Hanna å Frille å lilla Wilma å fikade :) Spelade lite kort oxå å jag förlorade....fan....haha!!! Sedan åkte jag å hämtade lillsyrran (Vicky) i vintrosa å lämnade av Epa hemma å åkte till ånnaboda. Gick runt ånnabodasjön (2,5km) men Hanna,Vicky å lilla Wilma :) Försökte få med Epa oxå men hon hade ju massor att göra...bara ursäkter haha ;) Efter promenaden så skjutsade jag hem Vicky å drog till Cicci å fikade å lämnade lite oriflame grejor :) Gick till fel lägenhet å knackade på när jag skulle till Cicci,tur att ingen öppnade haha ;) Gick till ciccis gamla lägenhet...snacka om att man är tankspridd ibland haha. Var så jävla roligt att träffa Cicci idag,tyvärr så gör vi ju inte det så ofta :( saknar fan henne....hade så bra kontakt förr men blir lite svårt att hinna med att ses ibland å speciellt när man jobbar så olika. Men det ska fan bli ändring på det :)

Efter besöket hos Cicci så åkte jag hem å klippte gräset innan regnet kom,så jävla skönt :) Det behövdes oxå dessutom! Sedan gympade jag lite här hemma (Jane Fonda 30min),var ett tag sen jag gjorde det så det var kul :) Sedan en dusch å har suttit här, hade tänkt dammsuga men det blir nog imorn istället,"bättre lite skit i hörnet än ett rent helvete" haha ;)

Jaha den konstiga känslan i magen är kvar idag oxå,orkar fan inte. Det var som Epa sa idag: "Vi skulle kunna göra en dokusåpa av vårat liv" å det är fan sant för det händer något i våra liv hela tiden. Svarade att vi skulle nog ha många tittare haha. Livet är fan inte lätt oavsett om man är vuxen eller barn,gammal eller ung tyvärr. Men Epa å jag sa det att det är ju tur att vi har varann iaf, det är fan det viktigaste :) Älskar dig Epa av hela mitt hjärta, nu å för alltid!!!

Nä nu blir det fan snart sängen så denna dag är över å börjar en ny dag imorn som förhoppningsvis känns bättre men tvivlar fan på det!

Puss å hej!!!

Plugg dag idag!

Jaha idag gick man upp ganska tidigt för att plugga, hade hellre sovit länge men men inte mkt kvar på kursen nu så bäst att bli klar någon gång. Åt lite frukost å gjorde mig iordning å sedan åkte jag till Malin. Var hos henne hela dagen å hon hjälpte mig att plugga. Behövdes verkligen då jag hade kört fast, tack Malin :) Hon fick skälla lite på mig oxå så hon tyckte nog det var roligt att plugga oxå haha ;) T.ex. jag hade för lååånga meningar å skrev m.m. hela tiden osv haha. Tur att Malin hjälpte mig då så det blev bättre haha. Vi gjorde så mkt vi kunde å ikväll skrev jag rent det men blev inte så många sidor som vi hoppats på men ska finslipa det lite någon dag så ska det nog bli bra hoppas jag :) Skönt att det mesta är gjort iaf :) Malin bjöd på en underbar lunch idag oxå, tonfiskmacka......mums. Var så jävla gott, kommer snart igen till dig Malin haha ;)

När vi var klara med plugandet så åkte vi hem till mig. Jag körde 20min på träningsmaskinen å Malin satt brevid å skrev recept i sin bok. Härligt med vänner som inte förstör ens rutiner haha!!! Sedan kom mamma en sväng med mina trädgårdsmöbler som jag längtat så mkt efter :) Blir att skruva ihop dem någon dag, Fanny kanske hjälper till då det gick så bra här om dagen när vi skruvade ihop skottkärran haha, mkt skratt var det då iaf :) Mormor var förbi en sväng idag oxå å kollade hur jag hade det å jag visade henne mina fina rabatter som jag å Fanny gjorde iordning här om dagen ;) Hon tyckte det var så bra så :)

Sedan blev det en dusch å sen suttit här vid datorn å pluggat å kollat annat skit oxå som vanligt haha. Nu blir det att lägga sig i sängen å läsa lite. Imorn ska jag ut på landet å träffa lite folk å ska försöka hinna med att klippa gräset oxå :)

Fick en konstig känsla i magen ikväll,jobbigt men men inget att göra något åt. Hoppas det känns bättre imorn.

Sweet dreams!!!

Jag har blivit trädgårdsmänniska haha!!!

Igår så fick jag massor gjort hemma,så jävla skönt :) Dammsög hela huset å tvättade en del. Gick igenom lite saker på vinden oxå å sedan höll jag på i trädgården hela dagen :) Fick hjälp av min underbara Fanny å vi rensade i rabatter å klippte buskar m.m. Höll på till sena kvällen å då var man helt slut kan jag säga. Hade så jävla ont i ryggen men fick den masserad som tur var men har fan ont idag också haha. Sedan var det att bara slappa resten av kvällen ;)

Idag har jag pluggat en del å sedan varit till skolan en sväng :) Sedan har jag å Fanny tränat,vi joggade å gick om vart annat i 6km,så jävla bra är vi haha ;) Har fixat med lite oriflame grejor idag oxå :) Har slängt tidningar å kartonger oxå å handlat :) Har lagat mat idag faktiskt,helt otroligt haha. Brukar ju inte göra det när jag bor själv men men man måste ju äta ibland oxå haha :) Sedan har jag suttit här vid datorn å pluggat lite till men nu får det vara bra med pluggandet för idag :)

Ska plugga som en tok imorn igen å då ska underbara Malin hjälpa mig :) Hur orkar hon??? Jag hade nog fan inte klarat av att plugga om man inte själv pluggar men men Malin är ju som hon är haha :) Det blir att lägga sig snart så jag orkar imorn :)

Puss å godnatt!!!

Lilla Malin å jag
Tjejen ska plugga med mig imorn :)
Tjejen ska plugga med mig imorn :)


Tjejkväll hos Malin å springmeet m.m.

I torsdags så åkte jag till Lotta på förmiddagen å gick en långpromenad, ca: 1 timme sedan fikade vi lite :) Sedan drog jag till Sofie å fikade å träffade lilla Thindra också :) Tog med dem hem sen å gjorde mig iordning sedan skjutsade jag dem till Hallsberg. På kvällen blev det lite grillning, så jävla gott :)

Igår dammade jag av hela huset, känns så jävla skönt att få det gjort efter allt flyttande m.m., det behövdes :) Har bara golvet kvar nu men det får bli någon annan dag när jag har tid :) Tvättade lite också när jag ändå höll på. Efter städningen så var det att göra sig iordning för tjejkvällen hos Malin :) Hämtade upp söta lilla Fia på vägen :) Malin bjöd på tre rätters å det var så gott så, smörgåsbakelse först sedan lax med pasta å sist men inte minst glass med frukt,mums :) Satt å åt å pratade massor som vanligt haha. Sedan drog vi på bio som Malin bjöd på. Det var en skräck film (freddy kruger,eller hur det stavas) haha. Den var bra men inte direkt otäck, visst hoppade man till ibland men det var mer för att man inte var beredd. Åh jag min idiot fick ju till värsta grisgrymtningen på bion också,så jävla pinsamt men tjejerna fick sig ett gott skratt iaf haha. Själv ville jag bara försvinna haha :) Efter bion var det hemgång :)

Idag gick jag upp tidigt och tog en morgon promenad med Maria ca: 1 timme sedan var det springmeet som gällde :) Var skoj å träffa lite folk som man annars inte ser så ofta :) Ikväll blir det att bara ta det lungt å kolla på film å äta godis,älskar det haha ;)

Puss puss puss

Jobbat å fått lite gjort :)

Jag och Emma var förbi Lynn en sväng oxå å fikade efter att vi hade varit ute å gått i måndags. Emma följde med till Ikea oxå å sedan åkte jag till biltema själv :) Var så himla roligt att träffa emma,blir inte så ofta tyvärr :( Efter biltema drog jag till revence å hälsade på pappa lite sedan hem å fixade lite :) Malin å Fanny var här på kvällen oxå å fikade å vi försökte få isär min gamla säng m.m. men gick åt skogen haha ;)

Igår så jobbade jag hela dagen,var på kontoret med mamma,så roligt så :) Sedan efter jobbet så var det att fixa med sängar fram och tillbaka. Fikade en sväng hos Lynn oxå. Allt tog en jävla tid så klockan var ganska mycket när jag väl hade den nya sängen klar i sovrummet så inte blev det att sova tidigt som jag hade tänkt,som vanligt haha ;) Men skönt att ha det klart nu å sov bra i sängen gjorde jag oxå. Fanny kom på kvällen å tog en promenad med mig,det var skönt. Gick ca: 1 timme :)

Idag har jag jobbat igen på kontoret med mamma :) Sedan var det hem å tvätta lite, körde 20min på träningsmaskinen sedan en lång å kall dusch,så jävla skönt :) Sedan var det att äta lite å sen pluggade jag lite å skrev rent så det är färdigt tills på måndag. Sen så flyttade jag lite grejor till vinden å nu sitter jag här så idag gick det undan å man fick lite gjort,underbart :) Imorn är det torsdag,inge fel ;)


Ikväll ska jag försöka lägga mig tidigt iaf,vilket är då snart eller nåt haha :)

Godnatt å dröm söta drömmar!

Docksäng ;)

Jaha vart ska jag börja....hela helgen har varit toppen iaf....annorlunda på ett bra sätt ;)

I lördags så var jag till mamma en sväng å fikade å pratade lite skit :) Sedan hem å fixade lite med finbestick å skor m.m. Börjar få lite ordning nu :) Sedan var det att åka till mamma igen där det var grillfest,fick vänta ihjäl mig på maten,var så jävla hungrig men men fick mat till slut haha. Det var kul att träffa lite folk där som man inte sett på ett tag. Sedan hämtade jag Sofie å skjutsade hem henne å vilket bra humör hon var på haha så söt ibland ;)

Igår så åkte jag hoj för första gången iår fast bakpå såklart,men så jävla roligt var det. Fan jag ska bara ta hojkort någon gång men behöver vinna på lotto fan för att göra det ;) Haha nä men har lite planer på det där så får se hur det går ;) Var hos mamma oxå å umgicks å Pa fyllde igår :) Sedan var jag en sväng till Ikea oxå å kollade lite :) På eftermiddagen var det bugg med Thomas,så jävla roligt som vanligt :)

Fan idag vaknade jag upp å tyckte inte om min säng lika mkt som jag gjorde förut haha,fan vad knäppt. Sov inte alls bra inatt å börjar fundera på om folk har rätt att den kanske är lite liten...hmm. Blir nog att fixa en stor säng istället,kan ju vara bra eftersom katterna oxå vill sova i sängen ibland :) En vän sa till mig en gång att jag sover i en docksäng,gulligt haha ;) Bara för alla andra är så jävla långa å en annan är kort haha. Visst kan vara snyggt med långa människor men fan så irreterande ibland haha men tur att de flesta av mina vänner är korta å jag oxå men men får väl inse att man inte är en dvärg heller direkt. Det är väl bara jag å Malin som älskar min säng haha :) Kan ju vara kul om andra vänner vill sova över oxå än bara Malin fast Malin är ju underbar ;)

Nu blir det att äta lite frukost sedan kommer Emma L å hälsar på :) Ska ta en långpromenad tillsammans å ska se om hon vill med till Ikea å biltema,behöver ju handla lite :)

Lynn hade detta på sin logg på facebook igår,så jävla bra men undrar varför hon hade det haha ;):

Med åren ökar vi kvinnor i vikt på grund av att vi tar emot så mycket information och visdom. Till slut är huvudet fullt, och då tar resten av kroppen över. Vi är inte tjocka och feta; vi är enormt kultiverade, utbildade och glada. Så, med start i dag: När jag tittar i spegeln och ser min stora röv, säger jag bara: Herre jisses så smart jag är! HAHA

haha så jävla bra :)
Puss!!!


Min underbara gamla säng :)

Lika bra att skriva ofta nu så inte Malin skäller på mig igen haha ;)

Jag måste faktiskt säga att jag sov faktiskt ganska bra första natten själv men det är nog för att jag har min gamla vanliga säng igen som jag bara ÄLSKAR å andra tycker är för liten haha men skit i dem,det är min säng så det så :) Eller vad säger du Malin,skönt att sova på varann nästan när du sovit över förut haha ;) Bäddade sängen med mitt favorit lakan men hästar på haha,inte så snyggt eller moget kanske men så jävla sköna lakan,de har väl varit med så länge så de är så mjuka å gosiga :) Åh nu är jag själv å kan göra precis som jag vill så vill jag ha hästlakan så har jag det,punkt slut haha ;)

Mådde mkt bättre igår å känner att jag klarar det här,bara att se framåt å positivt. Mitt liv är bra punkt slut! Dammsög hela huset igår oxå,det behövdes efter att ha flyttat grejor hela dagen innan fast det behövdes nog innan oxå haha. Fixade lite med möbler å så oxå. Måste ju fylla ut huset lite nu :) Sedan var Epa här å fikade å umgicks å sen drog vi å köpte kinamat å åkte till hennes föräldrar å åt å spelade kort haha. Alltså jag fattar inte men jag har så jävla roligt när jag umgås med dem,får mig alltid ett gott skratt fast de kallar mig lillJohnny hela tiden...hmm....haha ;) Vi spelade plump å Janne den fan vann båda gångerna men jag kom aldrig sist iaf haha. Sedan spöade jag skiten ur Epa på skitgubbe å vändåtta haha :)

Sedan hem å fixade lite sen så drog jag till Sofie en sväng,hon är ju bara för rolig hon ibland haha men hon finns där för mig å ställer upp,en riktig bra vän,tack gumman :)

Nä nu har jag skrivit klart för idag Malin,hoppas du är nöjd haha :)

Puss puss på er alla,älskar er!!! :)

RSS 2.0