I´m a sad girl with a smile on my face!

Hej igen. Jaha vad har hänt sen sist då....inte så mkt...har börjat jobba igen å det är skoj fast visst är det kanske lite mindre roligt när det är så här fint väder ute ;) Träningen går bra fast denna vecka är det lungt ;) Var på tjejkväll föra helgen hos Epa å det var skoj....denna helg så var jag i Norrköping på hojträff å det var skoj. Blev bra rund under fötter så man mådde som man gjorde i söndags när man skulle hem haha. Har väl börjat hämtat mig nu haha. I helgen är det på´t igen;) Älskar att åka iväg sådär å ser det verkligen som semester även om man super bort hela helgen för då är jag inte hemma å kan slappna av för annars är det alltid 120 saker som man ska göra ;)

Idag är en jävla skit dag helt enkelt...för det första så har jag knappt sovit något...för varmt å en katt som skrek klockan 4 imorse å sen så ser det ut som att jag inte kommer att bugga i höst....har ingen danspartner som det ser ut nu ;( Buggen är en av de stora passionerna i mitt liv...något jag bara älskar att göra. Buggen har oxå hjälpt mig mycket på många olika sätt så just nu känns det jävligt tungt å tårarna har kommit å gått. Vill bara att denna dag ska vara över....vill åka till jobbet så man får annat att tänka på. Shoppade lite på nätet idag för att lindra smärtan haha...det blev såklart NCIS säsong 4 å 5 å sen 2 andra filmer ;)

Klippte mig igår förresten...vågade äntligen göra en frisyr...har typ haft samma i hela mitt liv så nu är jag så stolt över mig själv haha ;) Blev faktiskt nöjd oxå haha ;)

Nä nu fixa lite innan jobbet...Love you <3 Puss!
Min nya frisyr ;) Snyggt med jobbkläder oxå haha ;)

Tänk att jag vågade haha ;)

RSS 2.0