Tors-Lör.

Torsdag:
Jobbade jag hela dagen som städerska på jobbet. Första gången jag var på den avdelningen :) Tyckte det var helt ok till en början men när halva dagen hade gått så hade jag tröttnat haha. Diana hade nog väldigt roligt på sin avdelning tror jag,speciellt på morgonen hos en viss person haha ;) Efter jobbet så drog jag hem till Hanna å grattade henne lite :) Det var trevligt med lite fika å trevligt sällskap :) Sedan åkte jag hem å bara tog det lungt.

Fredag:
Gick upp ganska tidigt å fixade lite med Tuvas försenade julklapp (ett broderi som jag gjort) :). Åkte sedan upp till syrran å gav Tuva julklappen,hoppas hon blev glad över den iaf :) Sedan åkte jag å tankade bilen å sen till marieberg. Träffade Epa där å hennes mamma å mormor,de är ju ett par härliga människor haha. Får alltid mig ett gott skratt med dem iaf :) Vi började på skopunkten å det är klart man hittade ett par skor :) Sedan upp till själva köpcentrumet å fortsatte våran shoppingrunda. Hittade äntligen en jeansjacka som jag har letat så mkt efter å köpte oxå världens snyggaste klänning (röd med svarta stora prickar) :) Jag bara älskar den :) Handlade lite annat smått å gott oxå. Tog en fika där oxå en sväng innan jag åkte hem. Kom hem å vände i dörren igen då jag å Marcus skulle åka till Carro å hämta mammas hundar å bil. Ska vara hundvakt några dagar åt mammas ena hund å syrran åt den andra. Grattade Carro oxå där en snabbis då vi hämtade hundarna. Åkte sedan till syrran å lämnade ena hunden å sedan hem. Efter en liten stund så kom Cicci å Peter å fikade en sväng. Cicci fick oxå sina oriflame grejor å jag fick lite pengar :) Sedan åkte jag å Marcus till Johanna en sväng å grattade henne å fikade :) Efter detta så åkte vi hem till Maria å Thomas å åt räkor å hade det trevligt :) Drack lite gott å kollade på bilder m.m. Sedan hem igen för att sova lite då Marcus skulle upp å jobba idag. Fullt upp denna dag,gick i ett!

Lördag/Idag:
Gick väl upp runt 9:00 å gick ner å slappade framför tv:n en stund. Sedan satte jag igång å städade lite. Efter att jag hade dammat övervåningen så tog jag ut lilla Ritchie (mammas hund) på en promenad. Fick med mig Maria oxå så vi gick väl 5km,tog en timme ungefär. När jag kom hem igen så hade Marcus städat lite :) Fick duscha Ritchie efter promenaden då han var jättesmutsig å sedan drack jag lite kaffe med Marcus å Hasse. De gick sedan ut i garaget för att hålla på med bilarna lite å jag städade det sista så nu är hela huset städat,underbart :)) Sedan var det att åka till Willys å storhandla å köpte med kebabrullar på vägen hem :) Nu är man mätt å belåten å ska bara slappa resten av kvällen,kanske blir en film beroende på när Marcus kommer in från garaget :)

PUSS!!!

Sorg!!!

I måndags höll jag på för fullt hemma å packade till Sthlm å gympade en sväng oxå. Provade kläder till begravningen oxå å fick direkt damp å mådde dåligt då jag inte hittade några kläder först å jag bara tyckte att jag var fet å ful. Hatar när man har sådana dagar :( Hittade iaf till slut kläder som jag kunde ha å blev nöjd med. Åkte till Sthlm runt halv 6 på kvällen. Kom hem till Penny å Ken på kvällen någon gång å fullt med folk var det där :) Vi satt å pratade en del å sedan gick vi å la oss.

Igår gick vi upp runt 7 å gjorde oss iordning för begravningen som började klockan 10. Begravningen var av Pennys å Kens son Malcom som föddes förtidigt. Han föddes redan i vecka 26 (30 jan) å skulle egentligen inte föddas förrän i maj. Han levde i 28 dagar,fick en infektion som han inte orkade att kämpa emot (27 feb). Det gör ont i hela hjärtat att ett så litet barn går bort å jag skulle bli gudmor åt honom,fast jag ser mig som gudmor åt honom ändå :) Penny å jag har känt varann ända sedan vi gick i 7:an å vi är varandras bästa vän. Finns ingen som är som hon å betyder så mkt för mig. Den dagen jag får barn så kommer hon garanterat vara gudmor till mina barn. Det ända tråkiga är att hon bor i Sthlm å jag i Örebro så vi ses inte så ofta tyvärr men det gör inget ändå för vi vet var vi har varann å när vi väl ses så är det som om vi sågs igår :) Men vi ska försöka ses oftare nu har vi sagt å speciellt efter det som har hänt med Malcom å så. Har haft så dåligt samvete då jag inte riktigt har kunnat funnits där för henne,visst jag har ju funnits där för henne i telefonen men inte vid hennes sida om ni förstår vad jag menar. Jag har ju lixsom missat allt känns det som. Först när hon gjorde abort med en kille hon var ihop med förut men fanns ju där i telefonen. Sedan blev hon gravid med nya killen Ken å födde förtidigt så jag missade graviditeten,att få se hennes mage m.m. Sedan går han bort å jag hann aldrig att träffa honom,det gör så ont :( Känns som att jag missat så mkt,stora å viktiga händelser i Pennys liv men som tur är så vet hon att jag finns här för henne iaf. När jag träffade Penny nu i veckan så var det underbart att bara få hålla om henne igen å skratta med henne å bara vara nära henne. Hon berätta oxå hur graviditeten hade varit osv å jag kan säga att hon fan inte har haft det lätt,det var det ena efter det andra som hade hänt,tycker så synd om henne men hon har tagit allting väldigt bra å bearbetat det bra så hon är stark. Begravningen var iaf jättefin men oxå jättejobbig,det var den minsta kistan jag någonsin sett men Malcom har det nog bra där uppe i himlen å vakar över Penny å Ken varje dag :) Efter begravningen så åkte vi hem till Pennys föräldrar å åt smörgåstårta å fikade. Var så roligt att få träffa Pennys föräldrar igen,var så länge sen. Saknar dem massor oxå å måste träffa dem lite oftare oxå tror jag,de är ju som en andra familj för mig. På eftermiddagen åkte vi hem till Penny å Ken igen å fikade en sväng å sedan åkte vi hem till Örebro igen.

Var hemma runt klockan 9 å fick gråta en sväng igen då vi upptäckte att vår ena katt Blixten var instängd i dressroom. Han hade varit instängd där sedan vi åkte i måndags kväll,utan mat å vatten. Visst katter klarar sig ju väldigt bra men gud så dåligt samvete man fick å ångest till tusen. Han hade vält en lampa i fönstret å vält sönder en kruka å kissat ner en pläd vi hade där inne,det är fan rätt åt oss. Vi gosade med honom jättemycket på kvällen å så fick han lite godis oxå så hoppas han inte var allt för sur på oss. Det kommer aldrig att hända igen iaf,förlåt Blixten.

Idag gick jag upp tidigt och skulle plugga lite men det gick inte. Var så himla trött så la mig på soffan å sov typ 2 timmar. Hade kunnat sovit hela dagen om jag fick men måste ju kunna sova inatt oxå. Vet inte varför jag är så trött idag men det har väl varit mkt nu ett tag med begravning å allt. Är inte gravid som vissa undrar om jag är utan är bara lite trött inget annat. Kollade på en del NCIS avsnitt idag å tvättade å bara tog det lugnt,hoppade över träningen idag oxå. Sedan var jag iväg och klippte mig en sväng å Sandra gjorde lockar i håret på mig så nu är man så fin så :) Sedan hem å fixade en del här hemma å Fanny kom förbi en sväng oxå å snart blir det sängen så jag orkar jobba imorn :)

Puss å godnatt!!!



                                    Penny å Ken.

 

                                        Jag å Penny.


Helgen

Hej hej!

I fredags pluggade jag som en idiot å efter det gympade jag en sväng :) Sedan åkte jag till polisen för att lämna in en bilnyckel som jag hittade när jag var ute å gick här om dagen,dagen goda gärning :) Städade sedan lite hemma å sen så åkte jag å Marcus till mamma å Pa å åt räkor å kollade på tv. En toppen kväll då jag både fick äta räkor (mums) å umgås med mamma som jag älskar :) Japp jag är en riktig mammagris till 110% and i love it ;)

Igår så åkte vi först till Marcus pappa å hälsade på en sväng å sedan åkte vi till Marcus mamma å firade hans bror å umgicks lite :) Jag å Marcus gick en sväng med deras hundar på kvällen å så kollade vi lite på tv :)

Idag gick jag å Marcus mamma en långpromenad med deras hundar ca:5km i det underbara snöovädret :) Sedan var det frukost å dags att röra sig hemåt. Stannade till vid Nora å hälsade på Marcus mormor å tog en fika. Nu är man hemma igen å ska fixa lite här hemma å sen så blir det att åka på buggen å idag ska Thomas med oxå :)

Hoppas alla haft en toppen helg :)

Puss å kram!

Nya skor å bra fraser :)

Jaha igår (onsdag) började det med att jag vaknade klockan halv 5 på morgonen fast jag var ledig,underbart så klockan 6 gav jag upp! Så var hemma å pluggade en del å var ute och gick 6km med syrrans hund Zita :) Herregud vilken promenad det var,det var ju inte plogat direkt där jag gick haha men Zita trivdes iaf :) Fixade lite med dressroom som vanligt å var sedan till South Side på kvällen å fikade med gubbarna :)

Idag gick jag upp halv 6 så jag hann att gympa lite innan jag skulle vara barnvakt åt syrrans dotter Tuva. Tuva hade feber så var tvungen att vara hemma ifrån dagis å snäll som jag är så sa jag ja till barnvakten :) Det blev mest att kolla på Pippi Långstrump å jag pluggade lite oxå ibland. Vid 2 kom hennes pappa hem så då åkte jag hem till mig igen å fortsatte att plugga lite. Sedan kom Fanny å vi drog till marieberg. Skulle leta efter födelsedags presenter till 3 st men hittade bara till 1 och en massa saker till mig haha. Jag som har dåligt med pengar just nu men jag kunde ju inte låta bli som vanligt :) Men jag ska säga er att fan så snygga skor jag har nu haha ;) Efter marieberg så åkte jag hem igen å pluggade lite å nu sitter jag här. Blir att gå ner å äta lite snart och sedan blir det sängen :)

När jag var inne på facebook nyss så gick jag in på min bästis sida Penny och läste lite,hon hade skrivit såna bra fraser eller vad jag ska kalla det så jag måste bara skriva in dem här oxå för de stämmer ju så bra :)

"Real girls aren´t perfect...and perfect girls aren´t real"

"No man is worth your tears and the one who is won´t make you cry"

Så sant så sant :)

Puss å Kram!!!

Tisdag 16/3-10

Dagen började med att jag satte mig och pluggade lite sedan gympade jag en sväng. Åkte sedan till Sofie och fikade å pratade lite skit :) Det var skönt att prata av sig lite,det behövde vi båda två tror jag haha ;) Mycket som går runt i huvudet ibland! Fick träffa hennes underbara dotter Thindra oxå, en riktig teaterapa haha ;) Hade velat tagit hem henne ;) Sedan var det att åka hem igen. Mamma var här å hälsade på å kollade in dressroom å hon tyckte det var så fint så :) Hade en kille här idag som fixade dörren till dressroom så den går utåt nu istället för inåt. Blev ju lite trångt annars med garderoberna :) Ikväll har jag burit ner nästan alla mina kläder till dressroom å lite svett blev man allt efter allt springande upp å ner. Man har ju inte lite kläder å inte rensade jag heller när jag ändå höll på,det är ju inte riktigt min grej som mina vänner säkert vet haha ;) Jag spar ju på allt nästan haha! Nu blir det snart sängen :)


Puss å godnatt!

De senaste dagarna!

Jaha i torsdags jobbade jag hela dagen på kontoret. Alltid lika roligt att jobba ihop med Petra å Diana,man får sig ett gott skratt ibland iaf :) Petra och jag har mycket djupa samtal ibland,tack ska du ha vännen för att du finns :) Efter jobbet så gympade jag lite å sedan kom Fanny på en rök. På kvällen åkte jag å buggade eftersom jag missade min söndagslektion,roligt som vanligt var det :) Sedan hem å slappade.

I fredags så pluggade jag en hel del och höll på lite med garderoberna m.m. På kvällen hade jag å killen lite myskväll och tittade på film. Vi såg filmen "Luftslottet som sprängdes",en så jävla bra film å jag bara diggar henne som fan som spelar Salander, hon är ju så jävla grym haha :) Annars hände det inte så mkt mer i fredags.

I lördags var vi till mamma å Pa en sväng å hjälpte dem med att flytta på lite grejor å fikade. Sedan hem å fixade det sista på garderoberna, så jävla skönt att det blev klart :) På kvällen åkte vi hem till Epa och Stefan å åt god mat å kollade på tv :)

I söndags var killen i garaget å jag höll på för fullt med dressroom. Nu när garderoberna äntligen var klara så var det ju allt annat som behövdes göra. Jag satte upp tavlor å krokar å hängde upp nya gardiner :) Blev så himla bra,jag älskar det rummet. Snyggaste rummet i huset nu tror jag :) På kvällen blev det att bara mysa framför tv :)

Idag har jag varit ute å gått med gåstavar 6km å sedan pluggat lite å varit i skolan :) Nu är jag hemma igen å ska dammsuga lite å fixa lite till i dressroom å sedan blir det att laga lite mat å sen slappa :)

Puss å Kram!

Tankar!

"My thoughts are always somewhere else- and i don´t know if i like it or hate it"

Onsdag 10/3-10

Idag har jag pluggat en del, så tråkigt! Gympade en sväng och var förbi Malin å lämnade lite oriflame grejor och sedan åkte jag ut till Cicci å hälsade på. Drack lite kaffe och snackade lite skit :) Var så roligt att träffa henne,saknar ju henne så mycket! Förr umgicks vi jämt å partade å hade skoj men det var mer när vi var singlar haha. Nu har vi båda förhållande och jobbar olika så det blir svårt att ses men ibland får vi tid :) Åkte förbi Ullis på vägen hem och lämnade lite grejor där oxå. Sen hem å pluggade lite igen och nu sitter jag här :)

Idag har jag å Marcus varit ihop i 10 månader :)


Till Penny:

Du ska veta att jag har ett stort hål i mitt hjärta
av ren och skär smärta.
Att inte kunna vara vid din sida å ge dig tröst
det är det som sårar störst.
Du är ju den allra bästa vän jag har
å jag älskar dig i alla dar.
Puss din Nicole för evigt!

Mår mycket bättre nu :)

Mådde redan genast mycket bättre i måndags för då var bakfyllan borta ;) Pluggade lite igår men var svårt att koncentrera sig då boken är ganska seg å tråkig. På kvällen var det myskväll med killen,det behövde vi :) Lagade lasange och kollade på film (Isprinssesan/Camilla Läckberg),en riktigt bra film tycker jag :)

Idag har jag jobbat,var i disken idag på jobbet. Jobbar lite överallt på jobbet :) Sedan hem å gympade framför tv å sen hållt på med lite Oriflame grejor :) (Säg till om ni är intresserade av Oriflame) :) Och nu sitter man här vid datorn som vanligt haha. Ska väl sitta här en stund till och sedan blir det dags för sängen!


Godnatt!


Ångest till tusen!!!

Jaha kvällen igår var jättetrevlig. Var på Bersas 50-års fest. Var bjudna till middagen oxå och det var pasta,potatissallad, rostbiff å bröd till. Hur gott som helst :) När bandet drog igång så var det fest på allvar men kommer tyvärr inte ihåg vad bandet hette men bra var dem iaf :) Dansade en hel del å fick oxå träna lite på mina buggsteg som jag lärt mig haha. Går ju på bugg på rockrullarna varje söndag,hur roligt som helst. Hoppade över buggen idag då jag mår skit haha. Träffade Sofie där som jag har träffat någon gång innan,en helskön tjej. :) Hon drog med mig på äventyr haha nä men vi åkte till en annan fest en sväng. Var inte där så länge och sedan drog vi tillbaka till 50-års festen. Hade avtagit lite med folk och klockan var ganska mkt oxå så jag drog mig hemåt. Var hemma runt halv 5-5 så det blev sängen direkt :)

Sov inte så länge som jag hade velat och dagen har varit seg. Mår skit idag på alla sätt och vis och det var länge sen jag mådde så här dåligt. :( Får nog sluta dricka alkohol tror jag haha men man dricker ju inte så ofta iaf som tur är. Jag får fan ångest när jag mår såhär dåligt och man undrar om man kanske inte var lite för full kvällen innan m.m. Många tankar man har i huvudet men hoppas det känns bättre imorn iaf. :) Just nu känns livet lite jobbigt men men "life goes on".

Epa och Stefan var här på besök idag en sväng oxå å tog en fika så det var kul. Nu är Marcus på väg och hämtar sin bror och sen blir det att kolla på film.

Puss å hej!


Party ikväll ;)

Jaha då har man skruvat lite med garderoberna idag ALLDELES SJÄLV å det gick kanon :) Sedan kollat lite på tv å suttit vid datorn. Nu blir det att göra sig iordning för kvällens party :) Ska på 50-års fest,ska bli roligt som fan å full å glad ska jag vara haha. Dansa en hel del oxå kan jag tro,blir ju så lätt i fötterna när man fått i sig lite haha.
Frågan är ju bara hur jag ska hinna å vad man ska ha på sig...osv :) men allt brukar ju lösa sig så får se hur det går :) Nä nu måste jag börja om jag ska bli färdig i tid :) Ha en toppen kväll allihopa!


Puss å kram!!!

Trötter

Jag förstår mig verkligen inte på det här med sömn. Det spelar ingen roll när man går å lägger sig eller hur många timmar man sover för man är ändå helt död när man ska gå upp. Alla som känner mig vet att jag alltid sätter klockan oavsett vilken dag det är å det är väl för att jag inte vill sova bort en hel dag m.m. :) men kan somna om ändå. När jag ska gå upp själv så brukar jag alltid sätta fyra stycken alarm t.ex. 09:00, 09:05...osv men kan somna om ändå, helt otroligt! Inte bara det att man är helt död när man ska gå upp utan det tar ju oxå typ en timme innan man vaknar,helt värdelöst. Ville bara skriva av mig lite,blev så trött på mig själv att jag aldrig kan gå upp i tid. Men ska jag jobba då jävlar går jag upp när klockan ringer, konstigt. Kom gärna med råd haha! Det roliga är bara att förr hatade jag att sova för då tyckte jag att man kunde sova i graven istället. Jag var väl rädd att missa något eller att aldrig vakna igen haha. Nu älskar jag att sova istället :) Nu ska jag väl snart sätta igång å skruva med lite garderober,jippi :)

Ha en toppen dag

Puss

En dikt!

Kom på den här dikten igår när jag skulle sova :)

Åh vad jag vill smaka på dina läppar.
Är de mjuka å lena å passar mina läppar.
Åh jag trånar efter dina läppar dag som natt!


Skrev mycket dikter förr eller ja bara skev lite men nu skriver jag inte så mycket längre tyvärr, man har väl aldrig tid haha :)


Detta är då jag :)

Detta är då lilla jag :)

Fredag 5/3-10

Idag har jag pluggat lite sedan var man till lite affärer med killen. När vi kom hem igen så gick killen in i garaget och höll på och jag gick in i huset för att skruva med lite garderober. Vi håller på att göra om ett rum här hemma till en stor garderob. Blir nog bra när det blir klart men fan så jobbigt det är att få ihop allt :) Skulle jag försöka vara duktig å skruva men då jag skulle sätta upp en hylla så fick jag inte i skruvarna ordentligt. Provade då att skruva ihop en låda istället men det gick lika dåligt. :( Var på toppen humör när jag gick ut och hämtade killen till hjälp. Fick iaf hjälp och det gick genast mycket bättre,typiskt att man inte ska klara av att göra det själv!!! Men sedan gick det faktiskt bättre för mig så nu klarar jag mig själv faktiskt haha. När vi tröttnat på allt skruvandet (vilket inte tog lång tid) så åkte vi och köpte pizza. Nu sitter jag här vid datorn mätt å belåten å killen sover i soffan på nedervåningen som vanligt. En typiskt fredag kväll :) Blir väl att vara uppe en stund till och sedan blir det sängen. Upp imorn och fortsätta med garderoberna medans killen jobbar,jag längtar redan. ;)


Godnatt och Puss

Lite om mig

Borde väl skriva lite om mig:

Jag heter Nicole och är 22 år. Bor i Örebro i hus med killen och har två katter.
Gillar att umgås med vänner och familj m.m.
Går en kurs på universitetet "frivilligt socialt arbete",ska nog söka till socionom programmet sen.
Jobbar på ett vårdhem för missbrukare.
Det var väl allt för tillfället :)

Kram


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0