Den stora dagen!!!

Jaha då förstår ni så ska jag berätta varför det har varit så mkt i mitt liv ett tag nu å varför jag varit lite nere. Jag flyttar nämligen idag.....Jag kommer numera att bo i mammas å P.as gäststuga i Kumla. Jag kom ju inte in på socionomprogrammet å har inget fast jobb så har inte råd att bo kvar här i huset. Sen är det mkt annat skit oxå men men det ska bli skönt att flytta även om det är lite jobbigt oxå. Det är väl alltid både positiva å negativa saker med att flytta. Så det är därför som jag har tyckt att livet har varit skit ett tag nu...det har varit så himla mkt bara å det är inte över än...har fortfarande grejor här hemma osv. Har städat massor här idag å ska fortsätta imorn m.m. men kommer att sova i Kumla från å med idag. Ska snart ta Blixten å åka dit en sväng innan buggen....jag hoppas att han kommer att trivas där å inte rymmer....klarar mig inte utan honom <3

Som sagt så håller jag på att söka jobb för fullt så om ni har något förslag så är det bara att säga till...jag är öppen för det mesta. Dags att prova någonting annat än vårdhemmet i Nora där jag har varit sen jag var 15år....dags att komma någonstans i livet för just nu känns det som om jag har backat flera steg men men hoppas det går framåt snart igen!

Jaja har inte riktigt tid nu för det är ju grejor som ska köras hela tiden m.m. men längtar tills det lugnat ner sig lite å jag får ordning på mitt nya hem för just nu står typ allt i kartonger där bara. Jag kan ju säga att det är ju en jävla skillnad att flytta från typ 158 kvadrat till typ 45 kvadrat haha....å ni som känner mig vet ju t.ex. hur mkt kläder jag har så ja det blir att bo lite trångt haha men jag tror att jag kommer att trivas bättre där än här faktiskt. Mer på landet där å snabbare att åka till olika ställen å nära min mamma haha <3 å nära Fanny oxå haha.

Berättar lite mer någon annan dag om hur det går med allt å vad jag känner osv. Puss på er raringar!!!

Vilken underbar utsikt jag kommer att ha nu istället för flera hus som man ser rakt in i ;)

Den där hindersmässan alltså ;)

Hela dagen idag har gått i ett å mkt har blivit gjort...skönt ;) Är bara så jävla trött nu å önskade att allt vore klart...men inte mkt kvar nu....yes! Var till stan en sväng med syrran å hennes familj idag....vi skulle gå på hindersmässan men var inget kvar av den när vi kom dit haha....har försökt nu fre,lör å sön att gå på det men lyckades inte haha. Tar det nästa gång istället ;) Vi gick lite i affärer istället å jag köpte ett par asfräna byxor fast jag inte ska handla egentligen....så typiskt mig...men det var ju rea oxå, de kostade bara 300kr nu ;) Kunde ju inte låta bli å dessutom så är det stl 28 på dem å det har jag väl aldrig kunnat haft förut så blev så glad hihi. Har varit på bugg ikväll oxå....det var trivselkväll på rockrullarna, alltid lika roligt ;)

Så efter denna långa dag så är jag så trött nu å somnar nästan här vid datorn så nu blir det en snabbdusch å sen sova på söta örat för imorn är det fullt upp igen som vanligt...inte så roligt direkt men men snart är skiten över!!!

Puss puss puss puss!!!

Tack för den kyssen!!!

Har fixat med allt hela dagen.....det känns i kroppen nu men vi fick mkt gjort iaf haha. Många som hjälpte till å det tackar jag för...går ju lite fortare då ;) Jag å Penny var till marieberg en sväng oxå....hon skulle handla present å jag skulle handla kläder till en kompis. Älskar att handla till andra, så jävla roligt ;) Jag fick pengar å sen fick jag handla vad jag ville...man tackar ;) Kompisen blev nöjd så det gjorde mig glad. Självklart så handlade jag till mig själv oxå men inte så mkt faktiskt...måste hålla lite på pengarna ;) Var å hälsade på Ullis på intersport eftersom hon jämt klagar på att jag aldrig säger hej när jag är där.....vet inte om jag kommer göra det mer för det första hon sa var: "Hur fan ser du ut Nicole"...Tack för den kyssen haha. Fast ok jag förstår henne....jag hade arbetskläder på mig, inte så snyggt kanske haha. Meningen var ju att vi skulle göra oss fina innan shoppingen men det fanns inte tid för det så fick se ut som sju svåra år...det gick ju det med haha ;) Efter marieberg så tänkte vi gå på hindersmässan en snabbis men det var ju såklart stängt när vi kom dit haha...får se om man går dit imorn en sväng ;) Ikväll har vi bara slappat framför tv:n å haft besök av lite folk å snart blir det att köra mamma å P.a.....de vill till hällabrottet å jag är inte så sugen på det, nykter å allt men men bara att göra det haha.....sen blir det hem till sängen ;)

Förresten igår så skulle jag skrämma Penny lite när hon hade somnat på soffan. Stod jättenära henne å ansiktet precis över hennes...hon tittade upp å blev livrädd å slog till mig haha.....roligt var det iaf haha!

"Mina ögon kan tindra, mina läppar kan le....men sorgen i mitt hjärta kan ingen se" <3

Puss på er godingar!!!

Äntligen är min Penny här <3

Idag har jag hållt på här hemma för fullt men lite segt har det gått haha. Var en sväng till Kumla oxå å matade Fannys söta fiskar....tur det haha ;) Det bästa av allt idag är att min underbara bästa vän Penny ifrån sthlm är här å hälsar på i helgen <3 Hon bor hos mig å vi ska umgås å shoppa å fixa med allt möjligt ;) Hade tänkt gått på hindersmässan idag men blev inte så....så jag hoppas på imorn istället. Det var riktigt skoj att få träffa Pennys föräldrar idag oxå...så sällan man träffar de godingarna ;) Ikväll har jag å Penny mest slappat i soffan å bara ätit onyttigheter haha. Sen har vi kollat på 4st NCIS avsnitt......jag har de tre första säsongerna här hemma å fan vad jag älskar dem. De är de bästa av alla såna serier å ingen idé att ni säger emot!!! ;) Deras sätt mot varandra gör serien så jävla bra å gibbs är ju bara bäst. Älskar hans sätt m.m......han med lite smör på....grr.....me like ;) Eller vad säger du busken? haha.

Vill tacka mina tre trogna musketörer (Fia "busken", Mackan å Magnus) för de underbara kommentarerna ni ger mig....det betyder så mkt ska ni veta...mer än ni anar, så TACK ;) <3 Helt underbart att gå in å läsa det ni skrivit å veta att ni finns där å bryr er. Jag finns här för er oxå om ni behöver...alltid! Det är väl på tiden att jag träffar er snart oxå...på en kaffe eller två :) Så fort mitt liv lugnat ner sig lite så ska vi ses....det lovar jag ;)

Nä nu måste man lägga sig snart....ska upp tidigt imorn...fullt på schemat....Love you all <3<3<3 Pussar!!!

Jag å Penny forever <3


Snurrigt värre ;()

Har jobbat idag oxå å sen blev det hem å fixade lite. Åkte sedan till mamma en sväng å höll på å åt lite mat å fikade ;) Pappa kom förbi där en sväng oxå...kul att se honom...inte varje dag direkt. Sen var det hem igen å har betalat räkningar å sökt jobb å fixat så nu är man lite trött kan jag säga ;) Har varit trött hela dagen egentligen för har varit lite snurrig i huvudet idag haha. Började på morgonen med att slänga topps i toan å det har jag aldrig gjort förut å sedan satte jag på blinkersna på bilen fast jag egentligen skulle ha på hellyserna å sen har jag sagt fel saker å allt möjligt idag haha...skönt att man är ledig imorn ;) Det kan behövas! Fast helt ledig är jag ju inte för har ju 1000 saker att göra som vanligt men men bara att köra på ;)

Nä nu blir det duschen å sen sängen tror jag allt....ska försöka komma upp tidigt imorn :) Är sugen på hindersmässan en sväng oxå mitt på dagen men inte så kul att gå själv så får se hur jag gör...någon som vill gå med mig? ;)

Puss å godnatt!!!

P.s. Är inte så förvånad över en sak idag...snacka om att en människa är bra velig ibland...men jag kör på som vanligt!

Aldrig en lugn stund!!!

Har jobbat idag oxå men det gick mycket bättre idag för jag tappade ingen mobil i toan idag haha ;) Var i disken idag oxå men imorn är jag på avdelning. Annars så är det fullt upp som vanligt....det var bara hem å fixa med allt. Det är så mkt just nu så vet varken ut eller in ibland...när man tror att man har koll på läget så ändras allt typ...bröt faktiskt ihop lite här hemma förut. Tur att mamma var här å kunde trösta mig...vet inte men just nu är det så mkt så det behövs inte så mkt för att tårarna ska komma känns det som. Många undrar hur man mår å vad som har hänt...visst är det gulligt att folk bryr sig men sen kan jag bli irriterad på vissa för vissa är bara så nyfikna. Jag förstår att mina vänner osv undrar hur jag mår men sen finns det dem som man typ aldrig pratar med annars men så fort det hänt något då jävlar är de där å vill veta allt.....sköt er eget för fan...hade jag velat att ni skulle veta något så hade jag väl sagt det!!!

När det gäller mitt liv å hur jag mår så är jag kanske inte den lättaste att prata med. Har lätt att hjälpa andra osv men när det kommer till mig själv så är det lite svårare å jag håller det mesta för mig själv....säger oftast att det är bra fast det kanske inte är det. Typ bara de allra närmaste som vet hur jag är å mår egentligen. Det är en stor förändring som sker i mitt liv just nu å mkt känslor inblandade men det kommer att bli bättre...jag vet det även om det kanske är tufft just nu....men jag är stark å klarar det här ;)

Snart kommer min underbara Fanny hit å umgås lite å så har jag köpt en present till henne bara för att hon alltid finns där för mig å ställer upp...ska bli så roligt å se vad hon tycker om presenten...jag tycker den passar henne perfekt iaf haha ;)

Gillade en grupp idag på fb som hette: "När jag saknar dej,läser jag våra gamla konversationer i mobilen och ler"
Det stämmer ju så jävla bra å det kan jag ju inte vara ensam om att tycka eller? Det är ju sant...för om det finns någon som man tänker på å saknar så brukar man ju ibland kolla mobilen å läsa lite gamla sms...det gör jag iaf. När vi pratar om gamla sms så kollade jag på det här om dagen å det är så roligt samtidigt som det väcker en del känslor oxå. Har inte orkat att kolla Malins gamla sms än men vägrar radera dem. Ska ta någon dag å titta lite på dem å minnas tillbaka <3 Om jag nu får igång min "kissmobil" igen...vilket jag hoppas....mkt bilder å sms å sånt som jag vill ha kvar ju....speciellt när det kommer till Malin.

Nä nu har jag fan inget mer att säga tror jag haha....so long suckers ;) Puss!

Inte konstigt att man är lite knäpp ibland haha ;)


Mobilen rakt ner i färgat vatten haha!

Jaha vi börjar väl med gårdagen...Jag höll på med projekt 1 hela dagen lång å sen var jag till Fanny å fick lite mat å umgicks lite innan buggen ;) Så skönt att få bugga igen...ett jävla tjat om buggen jag vet...men det är ju mitt liv typ å älskart haha ;) Det gick snabbt att skriva om vad jag gjorde igår haha.

Idag har jag jobbat på vårdhemmet i disken....det gick bra å inte är man direkt fräsch efter en dag i disken ;) Mot slutet av dagen så är det ju självklart att någonting ska hända...som om det inte redan nu är mkt i mitt liv!!! Jag går på toaletten å helt plötsligt så hör jag ett plask.....kollar å undrar vad fan det var...sen kom jag på det.....JÄVLAR MOBILEN!!! I med armen fort som fan å tog upp mobilen....mysigt värre. Sen under handfatet å spolade av mobilen lite eftersom det var kiss i toan. Ja jag vet inte riktigt vad jag ska säga om hela händelsen å jag är inte direkt förvånad faktiskt haha. Jag ser det positivt...är ju glad att man inte hade gjort nummer 2 på toan haha ;) Har nu min gamla mobil för kan ju inte vara utan mobil...speciellt inte nu när man söker mkt jobb osv. Min andra mobil ligger för tork å jag hoppas verkligen att den går att använda för jag har ju alla nummer där å bilder å sms m.m. Jaja det var väl det roliga som hände idag på jobbet....alla skrattade iaf haha ;) Min kommentar till det som hände idag: "Man kan inte vara perfekt jämt" haha ;)

Har buggat ikväll å det gick hur bra som helst idag...bästa gången hittills....me like ;)
Snart är det sängen som gäller så godnatt på er.

Haha en på fb hade denna på sin status...så jävla bra så delar med mig av den ;)

"Jag blir aldrig avundsjuk när jag ser mina ex med nya dejter,
 för mina föräldrar lärde mig att man ska ge sina begagnade leksaker
 till mindre lyckligt lottade människor"

Projekt 1!

Idag är det inte bättre tyvärr men som jag skrev igår så kommer det här att ta tid...bara att bita ihop å få dagarna att gå. Nu har man då börjat med projekt 1 som ska vara färdigt snart...det ska nog gå bra tror jag men kommer ha fullt upp i veckan. Började med projekt 1 idag å har hållt på med det hela dagen.....Fanny har varit med oxå å inatt sover hon här :) Vet att det kanske är jobbigt å svårt för vissa att jag inte skriver exakt vad det handlar om men känner att alla behöver inte veta allt om mig å sen så kommer ni att få veta det så småningom iaf. Nu kanske då vissa tänker att varför skriva något över huvudtaget då för? Jo för att jag känner att jag måste skriva av mig lite för att må lite bättre plus att jag vill ändå att mina vänner ska veta lite om mitt liv ;) Dessutom är det alltid lättare att skriva om saker å ting än att prata om det.

Vill passa på att tacka alla som kommenterar.....det betyder så himla mycket ska ni veta. Känns skönt att få lite stöd å veta att ni bryr er...ni är underbara <3

För 4 månader sen idag så gick min underbara vän Malin bort....saknaden efter henne är fortfarande lika stor. Kan inte fatta att det redan har gått 4 månader...ibland känns det som om det vore igår :´( Åh vad jag saknar ditt vackra leende å skratt. Du var verkligen en speciell vän å ingen kommer att kunna ta din plats....finns ju bara en Malin <3 Älskar dig så himla mycket å kommer aldrig att glömma dig min underbara vän!

Nä nu ska jag hålla på lite här hemma innan det är sovtime....puss på er raringar å dröm söta drömmar!

Du är den finaste ängeln där uppe <3

Just nu är livet skit!!!

Ja vad ska man säga??? Dagen började bra idag...jag sökte lite jobb å fixade lite här hemma men sen så kom det ett samtal som gjorde mig galen. Visst jag visste väl mer eller mindre om det men känns som att jag bara blir överkörd...jag känner så iaf :´( Är bara så trött på hela skiten å hoppas bara att vissa saker fixar sig och att det hela är över snart. Tyvärr kommer det väl att ta lite tid men men blir nog bra i slutänden. Det kommer att bli både bättre å sämre...huvudsaken är ju att jag står på mig iaf! Är bara så trött på allt och känner att nu får det vara nog....det finns en gräns till slut. Hade jag vetat det här ifrån början så hade jag gjort saker å ting annorlunda. Det är väl egentligen meningen att jag ska ha dåligt samvete m.m men det tänker jag inte ha...varför ska jag ha det bara för att jag inte tycker samma sak som en annan...det är mitt liv å jag borde väl få bestämma över det??? På ett sätt har jag ingenting emot att allt detta händer men tycker bara att det kunde skötas på ett snyggare å bättre sätt!!!

Nä nu ska jag gå å lägga mig...mitt liv är bara skit just nu å det kommer det tyvärr att vara ett tag nu men bara att bita ihop....inget kommer att få mig att bryta ihop helt...jag tänker stå på mig om det så är det sista jag gör!!!

Längtar tills buggen i veckan så jag bara får vara å har roligt för en stund ;)

Hade iaf en trevlig kväll framför tv:n med Fanny å hennes kompis Linda...tack tjejer :) Cicci å Jimmy kom även förbi med trevliga presenter haha ;)

Vet inte om du läser min blogg Fanny Jones men du ska verkligen veta att du betyder så mycket för mig å jag är glad att jag har dig i mitt liv....Jag älskar dig av hela mitt hjärta <3

Puss å godnatt!!!

Min underbara Fanny å jag ;) Tror dock att vi behöver ta lite nyare
å snyggare bilder på oss tillsammans haha ;) <3


Ibland är man bra gullig iaf ;)

Fy fan den senaste tiden så har jag sovit hur mycket som helst å det är väl för att man lägger sig fel tider å inte har något direkt planerat på dagarna så somnar lätt om ;) Ställer alltid klockan typ var 5:e min i en timme men det hjälper tydligen inte. Inatt så sov jag hur dåligt som helst istället....låg å läste till halv tolv tror jag å tänkte perfet då somnar jag runt tolv. Lättare sagt en gjort.....jag låg å vred mig hela tiden å när klockan var halv ett så tog jag fram boken igen å tänkte att jag läser väl ett kapitel till då å kanske somnar sen. Kvart över ett la jag ifrån mig boken igen men kunde inte somna ändå....somnade inte förrän klockan var tre- halv fyra.....så inte jättepigg idag direkt ;) Ska försöka lägga mig lite tidigare på kvällarna tror jag å se om det gör någon skillnad!

Idag har jag varit till marieberg en sväng med Lotta å så åt vi tre rätters på ikea haha ;) Hade en beställning med mig från en kompis så handlade det men kunde ju inte låta bli att handla till mig själv oxå som vanligt haha. Såg ju på Fias blogg en sån jävla snygg väska så var ju bara tvungen att handla en sån själv...rosa - 99kr ;) Sen var det ju lite rea på kläder...halva reapriset...så köpte en snygg blå tröja för 50kr å en vit väst för 100kr...så inte så dyrt idag för en gångs skull ;)

Sedan åkte jag hem till Fanny å umgicks lite...fick även klippa hennes lugg...å snyggt som fan blev det...stolt över mig själv ;) Fick även fixa en frisyr på henne...skönt att hon har förtroende för mig haha. När vi ändå pratar om Fanny så ska jag oxå tala om att jag gjorde världens bästa facerape på hennes facebook sida igår....jag skrev: "Nu ska jag pulla lite ;)" haha så jävla skoj å många kommentarer fick hon kan jag säga haha. Hon säger att hon ska ge igen någon gång å jag säger bara "Bring it on baby" ;) Nu är jag hemma hos mamma å har tacokväll å myser lite <3 Gav mamma en helkroppsmassage oxå som en överraskning till henne när hon kom hem ifrån jobbet.....tycker hon förtjänar det å hon blev så glad å nöjd. Höll på i en timme så är fan stolt över mig själv haha. Ibland är man bra gullig iaf <3 Nu ska jag sätta mig i soffan å mysa lite med de andra...Trevlig helg på er raringar....Puss!!!


Jag vore ingenting utan min mamma <3

Idag har jag mest varit med vänner å umgåtts <3 Först var Hanna å lilla Wilma här på förmiddagen å umgicks...sedan åkte jag till Fanny å fick mat å hjälpte henne att bära tv....tjock tv å tung som fan haha. Sen var jag förbi mamma å hälsade på...riktigt mysigt å intressanta samtal ;) Sen var det fika kväll hos grisnit som gällde...alltid lika skoj ;)

Som sagt så hade jag å mamma väldigt intressanta samtal...bl.a om mitt liv. Ibland kan jag fundera på vad det ska bli av mitt liv. Ibland känns det som att när man väl är på väg framåt så får man ta två steg bakåt å man känner oftast att man ligger efter. Vet inte men ibland känns livet lite tungt bara....när ska jag få hitta kärleken? när ska jag få prova ett annat jobb än vårdhemmet? m.m. m.m. Mycket tankar som snurrar runt i huvudet ibland. Många tror att mitt liv är så bra å jag har allt...bla bla bla. Ja visst jag har det bra på många sätt å vis men allt är inte en dans på rosor direkt. Jag får inte allt på ett silverfat som många tror....man får ge mycket på alla konstiga sätt! Folk vet inte hur allting ligger till egentligen...så varför ens ha åsikter då??? Ibland önskade jag bara att livet vore annorlunda...men men det ska väl bli något av mig oxå någon dag. Tror lite på ödet å att allting har en mening så livet blir som det blir!

Det var vad jag hade på hjärtat idag...så tack för mig ;) Puss!

Älskar min mamma...jag vore ingenting utan henne <3




Buggen är det som håller mig uppe när livet känns tungt!

Orkade inte blogga igår då tiden bara rann iväg ;) Jaha å vad gjorde man igår då....sökte lite jobb å fixade här hemma :) Var ute å gick en promenad på 3km oxå men valde lite fel väg tror jag då det bara var isgata hela jävla vägen haha. Jaja jag gick klart iaf å skönt var det. På kvällen kom Fanny hit en sväng å umgicks å lockade mitt hår ;) Även hennes syster å hennes karl kom förbi en sväng......sedan var det bugg (parträning m) som gällde. Det gick bra å alltid så jävla roligt.....Så skönt att dansa då man glömmer alla problem och bara är i nuet...love it <3

Dagen idag är väl typ likadan som igår nästan. Har kollat lite jobb å tog en promenad på 3km förut....bättre val av väg idag ;) Ska fixa lite här hemma efter att jag har bloggat å äta lite....sen blir det att åka iväg å handla lite å ta den sista sprutan för livmoderhalscancer. Sedan blir det nog att umgås med någon vän å sen är det bugg igen som gäller ikväll...längtar ;)

En låt som jag lyssnar på nu å som jag bara älskar är: Grönwalls-Wanna make something of it. Kan lyssna på den om å om igen....tröttnar aldrig på den haha ;)

"Varje gång jag ser in i dina ögon så kan jag inte låta bli att tänka på att jag önskade att situationen var annorlunda"

Lite buggbilder ;) Inte de bästa kanske haha ;)




Bättre sent än aldrig ;) <3

Hej på er!

Nu var det väldigt länge sen jag bloggade å den största anledningen är nog att sen Malin gick bort så har jag känt mig så tom. Har inte haft lust att skriva å inte vetat vad jag ska skriva. Malin var alltid den som kommenterade min blogg så känns så konstigt nu bara. Det är även Malin som har gjort min blogg så snygg ;) Det känns också så jobbigt att göra ett nytt inlägg då det sista inlägget var så fint å handlade om Malin. Har tänkt länge att jag ska blogga men skjuter bara upp det hela tiden....hade tänkt blogga igår men efter att ha läst det sista inlägget så orkade jag inte blogga....men tvingar mig att blogga idag för jag behöver verkligen det å vill fortsätta med det.

Den senaste tiden så har man väl inte gjort så mkt. Allt har bara kännts så konstigt och overkligt. Man har inte velat förstått vad som hänt å man har gjort allt annat än att tänka på det som hänt. Jag har sett till att ha haft saker att göra hela tiden å livet har väl flytit på som vanligt. Sen så kom den där jobbiga dagen som man inte ville skulle komma.....begravningen! Att begravningar är jobbiga det vet ju alla men den här var riktigt jobbig måste jag säga. Begravningen var jättefin å jag är glad att jag fick komma å att jag gick på den. Känslorna som man hade då går inte att beskriva å att se Malins närmaste var så himla jobbigt. Jag ville inget annat än att hålla om Malins mamma hela tiden å säga att allt skulle bli bra <3 Allt känns bara så overkligt å ibland undrar jag om jag verkligen har förstått det än.

Jag och Fia har varit å hälsat på Åsa-Karin några gånger å det har varit helt underbart <3 Så skönt att vi inte har tappat kontakten å underbart att bara prata om allt å inget när vi är där.....skrattar gör vi mkt oxå haha. Har även varit till kyrkogården till minneslunden flera gånger och tänt ljus för Malin och alla andra man känner där uppe i himlen. Måste säga att det är väldigt skönt att gå dit å tända ljus å prata lite :) Måste ändå säga att jag pratar ganska mkt med Malin här hemma oxå.....på något sätt så känns det bra att göra det å att man behöver det. Håller även på här hemma med en minnesbok om Malin som jag hade tänkt gjort för länge sen innan Malin ens gick bort. Det var meningen att hon skulle få se den å vi skulle prata om gamla minnen.....men nu gör jag den till mig själv istället....som jag kan titta i då å då.

Saknaden efter Malin är verkligen stor å det känns som att ju längre tid det går....dessto mer inser man att hon verkligen är borta. Finns fortfarande dagar som man tänker på att man skulle vilja ringa eller träffa henne men sen kommer man ihåg att det inte går :( Det finns så mkt som jag skulle vilja säga Malin och som jag skulle vilja uppleva med henne! Jag älskar dig för alltid Malin <3



Vad händer annars i mitt liv då????
ja säg det haha...nä men har iaf gått klart skolan kan man säga....väntar bara på att se om man får godkänt på hemtentan eller om man måste komplettera något. Tyvärr så kom jag inte in på socionomprogrammet som jag ville så det blir att jobba istället. Håller på att söka massor med jobb å hoppas att man får något :) Händer ganska mkt i mitt liv just nu som jag inte orkar att prata om just nu....försöker bara att få dagarna att gå typ!

Har iaf haft en bra höst....har inte gjort något speciellt direkt. Hade en bra å mysig jul å fick bra julklappar t.ex. kläder å pengar m.m. Nyår spenderades i stan på Marias å Thomas bröllop :) Hur roligt å fint som helst. Jag önskar dem all lycka å vet att de är som gjorda för varann <3 Håller fortfarande på att bugga å jag bara älskar det. Finns inget bättre...är så glad när jag får dansa ;) Går avancerad 2 å parträning m igen men tyvärr inte med Thomas igen då han bara kan dansa på helger. Har tvingat med mig en kompis istället så får se hur det går haha. Ska bugga ikväll så längtar redan ;) Idag har jag inte gjort så mkt....sökt en del jobb å fixat lite här hemma. Mamma kommer förbi en sväng sen å sen får man se vad som händer. Har varit lite sjuk ett tag så hade tänkt börjat träna igen idag men var så trött imorse så börjar nog imorn istället haha.

Ja det var väl typ det här jag hade på hjärtat just nu men ska försöka att blogga oftare nu. Nu har jag äntligen lyckats tagit mig över gränsen å bloggat så nu är det bara att köra på ;)

Love you all <3 Puss!
Saknar dig så mkt Malin <3

Haha älskade våra galna stunder ;)


Maria å Thomas på deras bröllop...så fina <3

Å så såg jag ut på deras bröllop ;)

Är så glad att vi funnit varann "busken" haha ;) Love you allways <3


RSS 2.0