Ullared med Epa <3

Det har varit en lång dag idag ;) Skulle gå upp klockan två inatt men gick upp redan klockan ett då jag hade svårt att sova,var som ett kryss när jag gick upp. Så typiskt att man inte kan sova när man verkligen behöver det men man är väl för uppspelt på att man ska åka iväg ;) Jag å Epa åkte nämligen till Ullared idag å det var så jävla roligt. Jag fattar inte att man kan bli så glad av bara lite shopping, I LOVE IT ;) Vi kollade på en karta å sen drog vi iväg. Vi åkte runt halv 4 å var framme vid halv 8. Jag körde dit å det gick bra förutom att Epa har en liten blåsa å måste stanna å kissa flera gånger haha ;) Fick stå å vänta en liten stund innan de öppnade så det hann bli en liten kö men vi stod ju nästan först såklart ;) Sedan körde vi gärnet! Gick lite var för sig oxå då man kollar på olika saker osv. Min vagn blev ju full ganska fort,man är ju inte förvånad direkt ;) Efter några timmar så betalade vi å lastade in allt i bilen. Sedan åt vi lite kina mat,inget ovanligt då det gäller Epa haha ;) Sedan drog vi in i affären igen för att shoppa det sista ;)

Det roliga är att Epa hade mer pengar med sig än mig men vem tror ni handlade mest?????? Ja jag å det är ju alltid jag fast jag egentligen inte ska eller har råd!!! Ibland blir jag lite trött på mig själv men det är ju så svårt att låta bli haha. Idag handlade jag faktiskt bara bra saker,inte så onödiga köp faktiskt (inte mkt kläder alls). Det dyraste jag handlade var en höstjacka till mig själv som kostade hela 279kr ;) Hittade inga Morgan trosor till Malin utan det blev andra saker istället ;) Ingen autograf heller ;( Handlade en del presenter till folk å sedan är de första julklapparna inhandlade,tro det eller ej haha. Så här tidigt ute har jag nog aldrig varit förut men det känns skönt faktiskt. Kul att några julklappar är klara redan, mer shopping till mig själv då runt jul haha ;) Ja jo lite tokig är jag,jag vet ;) Men men slutsumman var iaf över 3000kr men det var det allt värt ;) Jag är ju glad å nöjd iaf å det är ju huvudsaken haha!!! Tur att man bor själv med alla sakerna man köper så ingen klagar haha ;) Vi åkte väl hem runt tre tror jag å jag började köra men senare fick Epa ta över då jag var för trött :) Hon körde så bra så å nu är vi båda hemma igen ;)

Måste bara säga att jag har fan världens bästa katt ;) Han är ju bara för go Blixten,det är min karl det,min riktiga sanna kärlek <3<3<3 Köpte ju såklart en del saker till honom oxå å det är så roligt med honom för han blir så glad över det han får ;) Han började leka med leksakerna på en gång å jag blev så glad så ;) Kommer en del bilder på detta ;) Nu blir det snart sängen för jag är helt slut ;) Godnatt på er raringar å dröm söta drömmar ;)

Epa är redo för shopping ;)

Började leka på en gång,roligt att han gillade sakerna ;)




Leker med de nya bollarna.

Åh han myser lite ;)

Så fin är han min Blixten <3

Tror ni jag fyllde denna stora påse....klart jag gjorde haha ;) Epa fyllde sin oxå ;)


Bilder i mängder ;)

Idag har jag varit till syrran en sväng å hälsat på ;) Fick mat där oxå,så gott så. Sedan var Fanny här en sväng innan jobbet å tog en kaffe. Har fått lite gjort idag då det gäller bilder å oriflame m.m. En ganska bra dag idag faktiskt ;) Grannbarnen här älskar Blixten dessutom,såg att de lekte med honom så tog ut godis som de fick ge honom å en leksak som de kunde leka med,med honom ;) Roligt ;) Jag borde ligga på plus jag oxå nu haha!!!

Inatt åker jag å lilla Epa till ullared,ska bli så jävla roligt å vilken tjej gillar inte att shoppa haha ;) Lite konstigt ändå kommer det kännas för jag har bara varit där 2 gånger å båda gångerna så har jag åkt med min underbara vän Malin. Detta blir första gången utan henne,så får hoppas att Epa hittar då Malin alltid är min kartläsare bla haha. Saknar dig Malin så mkt å tänker på dig jämt <3 Kommer tänka ännu mer på dig imorn då jag är där borta å shoppar loss men du kan vara lugn.....är Morgan där så tar jag självklart en autograf till dig haha ;) Ska fan köpa Morgan trosor till dig oxå om det finns, då slipper du de sexiga sjukhustrosorna ;) fniss fniss <3 Åh vad roligt....vilka ideér jag fick nu ;) Älskar dig alltid Malin men det vet du ju redan <3<3<3

Nä nu ska jag göra ett sista ryck här hemma sedan blir det sängen då man ska upp mitt i natten å är jag inte klar i tid så blir Epa galen...åh en galen Persson vill man gärna slippa haha ;) Puss puss

Kan knappt fatta själv att jag lägger upp detta kort men va fan jag bjuder
på det,kanske fler som får skratta lite än bara jag haha ;) (Tror dock inte
att Epa skrattar när hon ser detta haha) Hoppas hon inte ser detta innan
resan för då får jag väl höra det hela vägen haha!!!

När Max döptes ;)

I fredags så var jag till Epas mormor å fikade å umgicks lite ;) Sedan drog jag till marieberg en sväng å handlade present till Julia å dop present till lilla Max. Var förbi Anna en sväng på lite kaffe oxå å sedan hem till mamma å Pa för att fira Julia som fyllde i onsdags ;) Blev en riktigt familjekväll där med tacos å grejer,mysigt <3 Sedan drog jag till pappas klubb å strök hans kläder som han skulle ha på dopet,tur att han fick fyra döttrar haha ;)

Igår så var det en sak som inte blev som planerat,väldigt tråkigt tycker jag men förstår till 110% å då fick jag ju tid att klippa gräset istället,så roligt så haha. Sedan var det dop som gällde å det var så fint å trevligt. Sen mat å tårta hos syrran å där blev man kvar hela kvällen å partade lite ;) Körde lite charader å annat,skoj var det iaf ;)

Idag har man mest slappat å inte gjort så mkt,skönt det ibland även om jag har svårt att vara still ;) Fanny har varit här å umgåtts oxå ;) Förskylningen verkar aldrig vilja ge sig men men blir nog bättre snart hoppas jag ;)

Fick veta en sak idag som jag inte kan berätta just nu men det gjorde att jag fick en konstig känsla i magen :( Det känns lite tomt å lite chockad är jag å lite småpanik har jag med. Min trygghet har avtagit lite å vet inte riktigt vad jag ska känna :/ Men som en kompis en gång sa till mig att: "Alla prövningar vi går igenom gör oss starkare", jag hoppas verkligen det. Men nu orkar jag inte tänka mer på detta utan jag gör det som jag är bäst på,att förtränga jobbiga saker å ta tag i det när jag verkligen måste. Fel? ja men sån är jag tyvärr men vet att det bästa vore att bearbeta saker å ting i tid men som sagt sån är inte jag....å vem orkar det???!!!

Kommer lite bilder ifrån gårdagen ;)

Puss å dröm sött!!!








En dag med nära å kära <3

Japp då kör vi.... ;) Igår så var jag till Askersundsmarknaden å hjälpte Petra lite att sälja oriflame. Dåligt med folk å dåligt väder så var ju ingen höjdare direkt men roligt att umgås med Petra iaf ;) På kvällen så var jag hem till mamma å Pa å åt å fikade lite. Kollade även på gamla kort å herregud säger jag bara....det är ju tur att man har börjat träna för sådär vill jag inte se ut igen haha. Man inser inte förräns efteråt när man tittar på kort hur man verkligen såg ut haha ;) jaja det är gammalt å glömt nu haha. Idag har jag varit till Nora en sväng å lämnat grejor åt Petra å träffat lite arbetskamrater. Sedan var jag till Jannika å grattade henne,hon blir ju hela 23år idag,grattis gumman ;) Myste oxå lite med hennes gulliga dotter Thilda ;) Måste försöka träffa dem lite oftare,de är ju så rara ;) Sedan var det hem till min favorit....Märta på lite fika å skitsnack ;) Så jävla roligt varje gång jag träffar henne ;) Började bra då jag knappt kom in i porten för det var kod å grejor. Sedan så står jag å trycker på knappen efter hissen å inget händer. Började bli lite irriterad där men då kom Adde in genom porten å skulle oxå upp,det hela slutade ju med att hissen redan var nere haha. Inte konstigt att inget hände då jag tryckte på knappen haha ;) Lite blond är man allt ibland tror jag ;) Det bjuder jag på!!! Sedan var det hem till syrran en sväng å lämnade grejor å umgicks lite ;) Nu är man hemma å ska fixa lite å snart kommer Fanny å umgås lite. Så idag har varit en bra dag med mkt nära å kära,precis som jag vill att det ska vara ;)

Puss puss puss puss!!!

Petra på Askersundsmarknaden haha ;)

Hur gullig är inte Max här då ;)

Grattis Jannika på din stora dag ;) Älskar dig,Puss <3<3<3


Sjuk å hemma å glor ;)

Åh jag hatar att vara sjuk!!! Är förskyld å har något skit i örat oxå,ska inte klaga då det finns dem som har det sämre men fan jag hatar att vara sjuk för då får man bara sitta hemma å glo. Ingen som vill leka med en heller eftersom man kan smitta dem :( Det är typ bara Fanny å Drängen som vill umgås med mig fast jag är sjuk så det är tur det haha ;) Fast det är ju bra att vara sjuk ibland oxå för då får man ju lite gjort här hemma oxå haha ;) Har fixat lite med Malins present men kommer ju aldrig bli färdig verkar det som. jag å mina projekt säger jag bara haha,inte ett så litet projekt heller men men den kvinnan är ju värd allt å lite till ;)

Trots att jag är sjuk så känner jag mig ganska glad idag faktiskt :) Dels för att jag nyss läste Malins blogg å såg att tumörerna gått ner lite,skönt å hoppas det fortsätter så. Jag håller tummarna ;) Sen så har jag gått igenom massor av gamla saker idag, åh herregud säger jag bara vad brev å dikter man har haha. Skrev ju mkt dikter förr så kul att läsa några idag men orkade inte med allt kan jag säga. Måste ta någon dag å fixa med allt det oxå men men det blir inte nu iaf haha ;) Å det var ju inte lite dikter som man hade om killar haha,speciellt om första kärleken :) Hade en hel del dikter om Madde som jag umgicks med förr oxå. Sedan hade jag brev från när jag bodde i Sthlm, när vänner som bodde här i Örebro skrev brev till mig. Bla Hanna Karlsson av alla människor haha,tro det eller ej men det är sant haha ;) Det var länge sen det ;) Tänk att det kan vara så roligt att gå igenom gamla saker ibland ;) Hittade oxå gamla bilder på familjen persson som jag ska visa dem,fan vad skoj haha ;)

Annars så har jag inte gjort så mkt idag,mest slappat framför tv:n å bara haft det bra ;) Blev lite full i skratt i morse då syrran ringde å kollade vad jag gjorde. För tydligen så har ju hon fått inflammation i knät å ville ha lite städhjälp av mig då det är dop där på lördag ;) Men hon vill ju inte träffa mig när jag är sjuk med barnen å så :( Så nu sitter vi sjuka på varsitt ställe med bara 5min gångavstånd haha ;) Så typiskt å det var ju inte igår vi sågs direkt så hade varit roligt att träffa henne men får göra det på lördag istället ;) Nä nu ska jag fortsätta lite med Malins present tänkte jag :)

Pussar å Kramar i mängder!!!

Till den bästa Määlin ;)

Jadu vackra kvinna,vad ska jag skriva. Ville bara ge dig ett alldeles eget inlägg för att förklara hur mkt du betyder för mig ;) Saknaden efter dig är så stor nu för det var inte igår som man fick se ditt vackra face å tänker på dig varje dag. Kortet jag fick av dig värmde så himla mkt ska du veta å som jag sagt innan så bara älskar jag framsidan av kortet haha. Passar så jävla bra haha ;) Är så imponerad av både dig å din mamma då ni båda kämpar på så bra. Ni har en sån styrka som man beundrar å eran kärlek är så stor. Ge din mamma en riktig bamsekram nästa gång du träffar henne. Älskar er.

Detta skrev jag här om dagen:

Mitt hjärta slår dubbla slag för dig flera gånger om dagen
å när jag tänker på ditt vackra ansikte å skratt så kan jag
inget annat än att le.
Det värmer i hela kroppen när jag tänker på att jag har lyckan
att ha dig som vän.
Det finns ingen annan som du å du är så underbar min älskade Malin.
Våran vänskap är stark å kärleksfull å jag värderar den så mkt.
Älskar dig så himla mkt å kommer göra det för alltid i hela mitt liv.
Du kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta vännen <3<3<3

Du skrev en gång till mig att :

Allt som händer i livet är för en orsak.
Vi blir starkare av alla prövningar vi går igenom.

Det är något jag brukar titta på ibland å fundera över men kommer aldrig fram till något vettigt haha ;)

Detta är kortet jag fick av Malin,så jävla bra haha ;) She knows me ;)

Du är så vacker min vän. <3

Haha var bara tvungen att ta med det här kortet,så typiskt Malin att ha
med TVÅ fingar i kortet jämt haha ;) Love it!!!

Man kan inte bli annat än glad av denna bild. Hennes glädje smittar av sig :)

True friends <3

Älskar detta kort,vi är ju bara oss själva haha ;) Love you allways <3<3<3



Nu blir det att fixa lite med Malins present,vore ju på tiden haha ;) Puss puss.

P.s. Vänskap är viktigt å betyder så mkt. Den kärleken ska man älska ;) <3<3<3

Smått å gott :)

Ja då var det bäst att skriva lite igen då å speciellt eftersom jag lovat Malin det ;) Vad jag har gjort sen sist jag skrev är väl det gamla vanliga. Umgåtts med vänner å bara haft skoj :) Förra helgen så var jag på hojträff (Hagbards) å det var skoj å full blev man allt haha. Var länge sen jag var så bakfull som jag var den söndagen.

Denna helg var jag på oriflame resa i fredags i sthlm å det var skoj. Fick se fabriken å butiken m.m. Fick ju gå upp 04:20 för att åka dit,var helt död kan jag säga ;) Petra sov här då för hon skulle oxå med på resan. Säger bara en sak att om folk tycker jag kör som om jag snott bilden å bensinen så är det inget mot vad Petra gör,herregud säger jag bara,där ligger man i lä haha ;)
I lördags så var jag i pålsbodaparken å festade då Snut mc å South side mc hade sin årliga fest där ;) Roligt var det å vi dansade massor :) När jag vaknade i söndags så hade jag lyckats fått ett myggbett precis under ögat,såg lite ut som att jag inte sovit på länge haha. Igår var man mest död å så har jag gått å blivit förskyld oxå så idag är man inte kaxig kan jag säga ;)

Var tvungen att klippa gräset idag då det var lite långt å det sägs att det ska regna i flera dagar sen. Kan säga att den timmen har aldrig känts så lång förut å helt jävla slut blev jag. Blev helt svett men nu är det över som tur är ;) Annars så har jag mest bara kollat på tv å tagit det lugnt idag å så kommer det nog fortsätta men ska fixa lite här hemma å så. Hoppas på fika besök sen så man får lite sällskap,är ju så tråkigt att bara vara hemma å glo för sig själv. Jag är ju sån som har svårt att sitta still,även om jag är sjuk ;) Damp??? ja lite haha!!! Tyvärr blir det ingen handbollsträning ikväll å det är tråkigt tycker jag men jag måste ju försöka bli frisk å inte göra det värre så får hoppa träningen idag. Får lite små panik när jag inte tränar då man är så van att träna nu å vill verkligen inte gå upp i vikt igen men men fick ju gräsklippningen som träning idag haha ;) Annars så har jag storstädat huset i veckan som var å i torsdags så var jag,mamma,mormor å syrran å shoppade lite. Det var skoj,inte varje dag vi umgås allihopa ;) Fick min nya kamera då av mormor som jag önskat mig i födelsedagspresent,så jävla nice. I love it å lila är den oxå;)

Nä nu ska jag få lite gjort så hej så länge :-)

Såhär ser jag ut idag när man bara går hemma å är sjuk!


Var tvungen att ta denna bild oxå så ni får se min snygga kamera ;)

Blandade känslor!!!

Ja nu var det länge sen jag skev igen ;) Vad har jag gjort sen sist jag skrev då? Jo jag var till rättvik i några dagar med pappa å Vicky,det var skoj ;) Vi sov i bilen på en stor luftmadrass alla tre,mysigt haha. Luften gick ur lite på madrassen men Vicky sov nog bra ändå för hon låg ju i mitten så all luft som fanns kvar fick ju hon ligga på haha. I rättvik så körde vi oxå lite gokart,så jävla roligt men jag är ju verkligen sämst på det haha. Kom sist som vanligt å körde dessutom av en gång oxå haha ;) Jag kan allt haha ;) Lägger upp lite bilder ifrån rättvik oxå ;) Sedan så jobbade jag hela helgen som var,både dag å kväll å det gick bra. Sov i Nora då å det funkade men skönt att komma hem sen igen ;) Jobbade min sista dag i tisdag,både skönt å tråkigt. Nu är man ledig tills skolan början, till typ 30 aug,skönt ;) Sista dagen på jobbet så drog jag å Sandra till Sthlm,roligt var det men klart man körde vilse i den jävla staden trots att vi hade en vägbeskrivning. Dåligt skyltat var det haha. Är glad att jag inte bor i Sthlm för gud vilken stad det där är haha. Å som alltid när Malin inte är med å är min kartläsare så kör jag ju fel haha,jag fattar fan inte hur jag lyckas ibland haha.

Har mest umgåtts med vänner sen jag fick semester å så börjat träna lite mer nu,legat på latsidan ett tag nu men nu är man på g igen ;) I helgen blir det att parta lite å umgås med vänner,ska bli roligt ;)

Var inne på min syster blogg å läste en så jävla bra text. Den stämmer så jävla bra ibland i vissa situationer. Var ju bara tvungen att sno den haha ;) :

"My head says,
who cares?
But then my heart whispers,
you do, stupid..."

Annars så är det väl lite blandade känslor just nu, saknar Malin så extremt mkt. Hennes röst å hennes närhet. Går inte att beskriva hur mkt hon betyder för mig,älskar henne så otroligt mkt. Sorgen är stor å jag bara hatar detta!!! FAN FAN FAN!!! Nu kommer tårarna oxå så jag knappt ser vad jag skriver så nu har jag nog skrivit klart för idag å går å lägger mig istället!

Puss å godnatt!!!

Vicky sträcker på sig i bilen ;)


Lilla pappa :) Var kul att umgås lite med honom :)



Haha så jävla roligt ;)


Våran underbara sovplats haha


Gokartbanan som jag ägde på haha


Är bara tvungen att lägga upp två bilder på mig å Wilma oxå ;) Älskar
dessa kort å så söt är hon. Hon somnade så gott i min famn ;)


<3<3<3 Love <3<3<3

En kväll på landet ;)

Idag har man fan inte gjort så mkt direkt. Fixade lite hemma med både det ena å det andra sedan drog jag ut till pappa ;) Varit här å umgåtts,ätit tacos å spelat lite poker ;) Jag vann första gången å kom sist andra gången haha men ligger på plus ändå ;) Det är så skönt att vara här ute på landet,trivs så himla bra här ;) Inte konstigt då många vänner å så bor här ute ;) Kul att få umgås lite med pappa oxå för det blir fan inte ofta kan jag säga er haha ;) Men nu ska jag umgås med han i flera dagar så det räcker för en tid framöver haha. Kul att träffa Fanny å Vicky oxå,borde ses oftare men alla har vi våra egna liv å fullt upp så ibland räcker inte tiden till tyvärr :( Blir att gå upp tidigt imorn å fixa lite sedan är det party i några dagar,kan jag behöva å vara värd haha ;) Har varit nykter tillräckligt länge nu haha ;) Skönt att ha lite semester oxå å slippa jobba några dagar,har fan inte gjort annat än att jobba ett tag nu känns det som. Men på torsdag är det jobb igen,ända tills tisdag nästa vecka.

Min underbara Malin,det går då inte en dag utan att min lilla hjärna tänker på dig. Du är så vacker å omtyckt av många. Du har verkligen ett hjärta av guld å jag är så lyckligt lottad som får vara din vän. Ditt skratt smittar av sig å du finns alltid där för en. Det finns så många gånger som du hjälpt mig å efteråt så har jag undrat hur jag skulle ha klarat mig utan dig. Det finns ingen som du å jag älskar dig av hela mitt hjärta nu å för alltid. <3<3<3

Nä nu ska jag gå å bråka lite med pappa sen blir det sängen ;)

Puss å hej!!!

Fias bröllop <3

Kvällen igår var mysig ;) Idag har jag varit på Fias å Abbes bröllop. De var så himla fina å jag önskar dem all lycka i framtiden ;) Så fint att de gifte sig i trädgården å vädret var ju bra oxå. God mat å så fin tårta ;) Roligt att träffa lite folk som man inte sett på länge oxå, speciellt Linda ;) Nu på kvällen har jag varit med Fanny å mest tagit det lugnt. Hennes syrra å kille kom förbi på en fika oxå,roliga människor det där haha ;) Jag å Fanny hade myggkrig här hemma oxå haha. Fullt med mygg inne i huset,underbart. Får se hur rödprickig man är imorn när man vaknar haha ;) Var mkt mygg ute oxå vid dörren vid ljusen,har nog fan aldrig sett så mkt mygg förr haha. Snart blir det sängen å upp tidigt så man får lite saker gjort ;)

Tänker på dig Malin å håller tummarna ;) Kul å se dig idag vännen,får vi göra om SNART!!! ;)

Puss å godnatt!!!

Lite bilder från idag:

Brudparet :)



Den fina tårtan.



Sötaste :)



Jag å Linda (normala)



Vi igen men lite crazy haha (Hur många hakor???) ;)



Finaste tärnan ever ;)



Jag å Fia. Tack för en toppen dag :)


RSS 2.0