Blir så jävla trött på allt!!!

Ja vet inte i vilken jävla ände man ska börja!!!! Just nu är det bara så mkt.....trött på folk som snackar skit å hittar på saker som inte ens är sanna....skapar rykten till vilken jävla nytta???? Har folk inget bättre för sig än att bry sig om mitt liv....tycker synd om er!

Sen är det tjafs som vanligt med andra saker....vilket det varit i hundra år känns det som....men blir tydligen bara värre med åren.....hmm....man kanske skulle flytta utomlands?!

Sen finns det en sak till som ger mig lite kalla kårar!

Det var bara det jag hade på hjärtat...var bara tvungen att få ur mig det....blir bara så trött på allt ibland!

Tack för mig...hejdå!!!

Det går bara runt runt!

Fan vad dålig jag är på att skriva ibland då ;) Vad har jag gjort den senaste tiden då....jobbat å buggat bara typ haha. I fredags blev det lite party...mer än jag hade tänkt haha. Så typiskt men lagom man fått lite i sig så vill man ju fortsätta haha. Igår var jag på rally hos pappa.....var lite tveksam till om jag skulle festa igår oxå men bestämde mig för det å det hela slutade med att jag partade hela dagen oxå haha. Fan jag som nästan aldrig partar å nu blev det två dagars.....men men roligt var det iaf ;) Pappa fyllde igår oxå å han blev så nöjd med presenterna ifrån mig.....två fin shortor, en 3d tavla å en svamp kokbok ;) Det blev lite snöbollskrig på rallyt oxå haha....jag hade även sönder en av pappas köksstolar....väger väl för mkt tror jag haha....jaja möblerna är ändå så jävla gamla å de måste väl gå sönder innan pappa köper nya haha ;) På kvällen så drog vi först till en fest men sen vidare till hällabrottet....fan jag fattar inte att man alltid ska dricka precis innan man åker hem....hur smart är det? Det sista jag gjorde innan jag skulle åka hem var att ta en lakrits shot.....hmm gott var det iaf men sen så mådde jag dåligt hela vägen hem. Väl hemma så tänkte jag dricka massor med vatten så det skulle gå över men mitt vatten här är ju så äckligt så höll på att spy av det haha....slutade med att jag stoppade fingrarna i halsen å spydde upp den där lakrits shoten...hundra år sedan jag spydde på fyllan men men mår ju bra idag iaf ;)

Idag har man ändå varit lite seg men var iväg en sväng å hälsade på min underbara Fia som älskar att vara gravid haha ;) Alltid så roligt att träffa henne <3 Sen var jag till syrran en sväng å hämtade Chopper å sen till minneslunden å tände ett ljus....var lite tungt idag men känns skönt att ha gjort det. Saknar Malin så himla mkt å önskade hon vore här <3 Nu ska jag fixa lite här hemma å snart kommer Fanny å då ska vi äta tacos å sen är det bugg som gäller ikväll....ska bli skönt att bara ha skoj å inte tänka så mkt ;)

Just nu är det så mkt som snurrar runt i mitt huvud.....det har det gjort ett tag men trodde nog att jag hade bättre koll på saker å ting än jag trodde å nu vet jag fan ännu mindre. Man gör kanske inte de smartaste valen på fyllan heller men vet inte riktigt om jag ångrar det heller. På ett sätt så kan jag göra det men på ett annat sätt inte. Jaja orkar inte tänka så mkt på det nu även om det är svårt. Ska iaf låtsats om som ingenting å vara som vanligt...nog bäst så å vill inte att det ska vara konstigt. Sen blir det nog att lägga ner allt även om jag inte vill det för såhär kan det inte vara. Jag behöver göra det för min skull för annars är det bara jag som blir sårad i slutänden!!!

Tack för mig....puss hej!

Hooked on a feeling!!!

Oj nu var det länge sen jag skrev igen men det har varit fullt upp med jobb. Har jobbat en hel del på conventum nu å mest nätter så då har man ju varit halvdöd hela tiden å sovit på dagarna så har inte orkat blogga direkt ;) Jaha jag blev iaf klar med klädprojektet förra helgen så det var ju skönt....är färdig med allt nu i stugan så nu är det bara att bo å vara ;) Visst jag skulle behöva städa stugan någon dag å hade tänkt göra det nu i helgen men har varit så slö å hur roligt är det att städa när man dessutom jobbar med det...hmm...inte det första man vill göra när man är ledig direkt ;)

Jaha annars så har det varit bugg å att träffa vänner m.m. Händer inte så mkt i livet just nu ;) Denna helg har oxå varit lugn å igår var jag å buggade lite....alltid lika roligt ;)

Igår fick jag en sån här ensam känsla ni vet...då man bara känner sig som ensamast i världen. Å då menar jag överhuvudtaget....konstigt att man kan få den känslan ibland fast man har nära å kära runt omkring sig hela tiden. Jaja det var mkt tankar då igår å vet inte men ibland känns det som att man inte har så många å ibland känns det som om man glider ifrån vissa m.m. Jaja idag känns det bättre iaf å jag vet att jag inte är ensam men ibland får man den känslan men det går över ;) Var även mammasjuk igår oxå å tycker att hon kan komma hem snart å gosa med mig<3

Angående kärlek så brukar jag å Fanny prata en hel del om det å att man alltid blir intresserade av fel killar m.m. Man blir aldrig intresserade av de snälla killarna som skulle behandla en väl å det är så synd...ibland undrar jag hur vi människor är skapta. Tyvärr så kan man ju inte göra så mkt åt det och man kan ju inte styra över sina känslor. Det var en kompis som här om dagen berättade att han tyckte jag var intressant m.m. tyvärr så känner jag inte likadant å det är synd för han är ju en av de snälla killarna såklart men vi är iaf fortfarande vänner. 

Kärleken är alltid så jävla konstig....men men man lär sig ju av allt. Tänk att kärleken kan vara så blind....att man kan vara så kär att man låter sig behandlas så illa. Förr trodde jag inte på sånt och förstod inte varför folk var kvar i såna förhållanden men jag förstår dem bättre nu....men jag är fri igen och tänker aldrig (hoppas jag) sätta mig i en sådan situation igen. Vilket gör mig lite rädd för ett förhållande även om jag skulle vilja ha ett. Allt är både positivt och negativt... å har man det ena så vill man ha det andra haha. Trivs som singel nu iaf men skulle gärna ha lite kärlek oxå...tänk att man aldrig är nöjd haha ;)

Det här med att försöka ändra inställning till vissa saker går inte alltid så bra för mig tycker jag....lagom det går bra så bryts muren ner igen som man byggt upp men jag kommer att fortsätta bygga upp den å göra den stadigare för min egen skull å sen kommer den sitta fast där! Just suck it up and move on!!!

Nä nu blir det att fixa lite innan jag ska till Fanny...tack för mig ;) Puss!

Saknar min underbara mamma massor <3


So many dreams in this girls head ;)
Detta är då lilla jag :)

Klädprojekt!

Äntligen får jag sitta här vid datorn å bara slappa lite ;) Just nu är det typ bara jobb i mitt liv men det trivs jag med ;) Igår hände inte så mkt kan jag säga.....började dagen med att jobba på hemmet å sedan var det hem å gjorde matlåda (tonfisksallad) å sedan gick jag å la mig några timmar för att sedan gå upp igen å jobba natt på conventum ;) Det gick bättre än jag trodde faktiskt....trodde att jag skulle vara trött men det gick så bra....så idag var man ledig men sov ju typ halva dagen haha. Har inte orkat åkt någonstans idag så har bara varit hemma å grejat i stugan. Gav mig på kläderna idag å skulle försöka få lite ordning och det har jag fått till en viss del men ska fortsätta imorn tänkte jag.....skönt att det inte är mkt kvar nu i stugan ;) Var så skönt att bara få vara hemma idag...känns som det var hundra år sedan.....är det inte jobb på schemat så är det bugg eller röja i stugan haha men snart är nog stugan klar å sen är det ju faktiskt skönt när det händer lite i livet haha.

Jaha annars händer det inte så mkt....saknar dock lite kärlek i mitt liv men det kommer nog någon gång...den som väntar på något gott.....;) Har min familj å mina vänner å det räcker långt <3 Har myskväll med mamma å Pa ikväll med bla räkor såklart haha....nu blir det att umgås lite med dem å sen så ska jag hämta Fanny inatt någon gång...så trevlig helg på er.

Puss!!!

"My mom is great" <3

Idag har jag jobbat hela dagen på hemmet...ganska rolig dag faktiskt...var ju iväg å bowlade bla ;) Men jag måste faktiskt säga att jag är så himla trött just nu men har inte tid att vila för blir att fixa lite å sen är det bugg igen ikväll som gäller ;) Kanske hinner förbi Fanny en sväng oxå å ta en kaffe ihop ;) Sitter å tänker på att jag är så himla trött å undrar hur pigg jag kommer vara imorn??? Ska nämligen jobba både dag å natt imorn men men det ska väl gå haha. Blir att försöka lägga sig tidigt ikväll å sen hem å sova direkt efter jobbet en sväng innan nästa jobb ;) jaja som sagt...skönt när lönen kommer haha ;)

Igår fick jag alla hjärtansdag present av lilla mamma å Pa....fick den tidigare å jag blev så glad :) Var en söt liten nalle som höll i ett hjärta <3 Så idag fick mamma å Pa alla hjärtansdag present av mig.....varsin mugg som det står: "my mom is great" och "my dad is great".....så gulligt så hihi ;)

Ska nog ändra min inställning till vissa saker tror jag...för min egen skull ;)

Nä nu måste jag sätta lite fart för jag å tider brukar inte gå så bra ihop haha ;)

Love you all but i love my mom and my cat most <3<3<3 ;)

Trivs väldigt bra med livet nu ;)

Idag har det inte hänt så mkt...har jobbat hela dagen på conventum ;) Det gick bra att gå upp halv 5 faktiskt haha. Var å besiktade bilen idag oxå å det gick så bra så ;) Var till Fanny en sväng efter jobbet å tog en kaffe å sen hem å har beställt oriflame....nu blir det att äta lite å byta om för snart är det bugg som gäller å efter det blir det att slappa lite framför tv:n med Fanny ;) Fan fullt upp hela tiden å aldrig hemma men trivs med det å längtar tills man får lön haha ;)

Puss puss puss puss ;)

Bara jobb i huvudet nu typ ;)

Oj nu var det ett tag sen jag skrev...längre än jag trodde haha. Vad har jag gjort sen sist då?...hmm.....har fixat en hel del i min lilla stuga så nu går det att röra sig i den haha. Men det är en del saker kvar att göra men ska försöka ta tag i det i helgen för nu i veckan är det fullt upp med jobb osv. Det är väl typ alla kläder att försöka få ordning på å det är ett jävla projekt kan jag säga haha men behöver göra det snart för är lite svårt att hitta kläder ibland ;) Som sagt så jobbar jag för fullt...dels på hemmet som vanligt å sen så har jag fått ett till nytt extra jobb som städare på conventum :) Började igår å det gick bra tycker jag så bara att köra på ;) I fredags var jag på intervju oxå angående ett extra jobb inom vården...de ska höra av sig denna vecka så får se hur det går. Intervjuen gick bra tycker jag men gud vilka frågor man får ibland haha...de värsta är väl då när man ska säga varför man är så bra osv....lite svårt att berömma sig själv så mkt tycker jag men men det lät nog bra tror jag haha ;)

I helgen så var det myskväll med Fanny på fredagen å kollade på Harry Potter ;) I lördags så var det 120 års fest som gällde...min faster å farbror fyllde 60 år. Det var riktigt kul å blev lite fullare än jag tänkt men men hade inte druckit sen nyår så det tog jag igen tror jag allt haha ;) Dansade å sjöng mkt så igår var jag faktiskt inte bakis utan bara trött å hes haha ;) Jaha som sagt så bara går dagarna nu med mkt jobb osv....hinner inte så mkt annat å är typ aldrig hemma...ikväll är det bugg som gäller...ska bli skoj ;) Imorn ska jag jobba på conventum å börjar klockan 06:00 så måste gå upp halv 5.....får se hur det går haha ;)

Nä nu ska jag göra det sista innan buggen men ni får ha det så bra alla därute ;) Puss <3

P.s. får ju inte glömma att jag äntligen fick se Emmas å Stefans lilla gullunge Emilia...så himla liten å så himla söt <3 Bra jobbat å fint namn ;)

Första natten i mitt nya hem ;)

Sitter med ett leende på läpparna nu för helt underbart att gå in på bloggen å läsa gulliga kommentarer som man får ;) <3 Jaha idag var det meningen att jag skulle vara ledig å städa huset men de ringde klockan sju imorse så det var bara att jobba ;) De har gått bra å dagen gick fort....är ledig imorn å ska städa då istället ;) Lite roligt imorse då Petra ringde ifrån jobbet å skulle säga att jag skulle jobba...jag tryckte bort henne av misstag å då ringde hon mamma istället som sen ringde mig haha ;) Det gick jättebra att sova i mitt nya hem inatt å Blixten verkar trivas...han går runt överallt å inspekterar....å sov i sängen med mig hela natten...så söt...älskar honom<3

Efter jobbet idag så var jag å mamma på en snabbpromenad med hundarna för usch vad kallt det är...hatar när det blåser! Sen har jag bara suttit här vid datorn typ å kollat på massor med jobb som jag ska söka imorn ;) Nu ska jag snart gå in i min lilla stuga å få lite ordning tänkte jag men vet knappt i vilken ände jag ska börja eller i vilken kartong haha. Ska bli så roligt sen när man får ordning ;) Sen blir det att dra till Fanny på lite kaffe å hjälpa henne med hennes tv...blev ju ingen bugg för mig idag då min danspartner är i sälen å roar sig men det ska han allt få ta igen nästa vecka haha ;) Jag får ta igen det imorn då jag ska bugga som fan haha ;)

Nä nu är man bra trött men inte är det läggdags än inte.....bara att sätta fart ;) Puss å Kram!!!

RSS 2.0