Vimsat på Marieberg ;)

Idag har jag jobbat å kom i tid till jobbet oxå fast det blev halv sent igår å idag blir det ännu senare tydligen.....blir så trött på mig själv ibland haha ;) Efter jobbet så blev det att dra till marieberg å shoppa loss med Fanny ;) Jag skulle hitta en klänning till Pennys bröllop på fredag å det gjorde jag oxå ;) Ska ju vara tärna då så måste ju ha något nytt då ju ;) Hittade den direkt,så fin men dyr :( Letade lite i andra affärer för att hitta en billigare men hade redan bestämt mig i huvudet att jag ville ha den dyra klänningen såklart så ingen annan klänning var bra. Det var bara att gå tillbaka å köpa den första klänningen ;) så jävla typiskt haha men jävlar så snygg jag kommer att vara på fredag ;) Kommer nog ha den snygga klänningen på Fias bröllop oxå ;) Sedan så hittade man massor med annat oxå såklart haha. Jag köpte två Bh:ar med matchande trosor,två par tygskor å sen bröllopspresent till Penny ;)

Sen var det hem å medans jag rensade i rabatterna så vattnade Fanny,vilket teamwork yeah ;) Sedan suttit vid datorn lite så snart blir det dusch å sen sova å hoppas att man vaknar imorn när klockan ringer ;)

Måste bara säga att det var så roligt här om dagen för att jag bevisade för en person (P) att jag inte var en sak som denne trodde haha. Det blev så tyst i andra änden när jag bevisade det haha. Somliga tror visst att de vet så mkt haha. Denne person tror nog oxå att jag känner mkt för den men det gör jag inte,inte på det sättet så sorry att du har fel igen haha. Visst personen är en mupp men härlig ändå haha ;) Men jag är ändå BÄST haha ;)!!!!! Sug på den du din lilla mupp ;)

Godnatt!!!

Midsommar ;)

Det blev att packa på morgonen på fredagen ;) Sedan bar det av till Kungsör på hojträff,helgen var bara så jävla lyckad. I LOVE IT ;) Var så roligt att träffa alla goa människor å bara parta å ha det skoj :) Tog årets första dopp där,både med bikini å med kläder haha. Mina solglasögon ligger i vattnet där någonstans haha! Så mysigt att sova i tält oxå tycker jag :) Helgen var bara så bra å hoppas det kommer fler såna :)

På söndagen var man ju inte så pigg men inte så bakis heller faktiskt utan mest trött ;) Fick bra mkt färg i helgen....jaja jag brände mig lite då haha ;) När jag kom hem så fick jag en jävla fart,jag tvättade massor å bytte sängkläder å vattnade osv :)

Igår så jobbade jag å sedan tog jag en långpromenad på 7km med Emma L i Nora,så mysigt ;) Längtar tills jag träffar henne igen ;) Sedan var det mest lugnt!

Idag har jag jobbat,försov mig imorse...opps....så ska lägga mig TIDIGT idag haha ;) Sedan var jag på stan en sväng å sedan var det träning. Friskis å svettis i stadsparken en timme,härligt ;) Hållt på lite här hemma å snart blir det sängen som sagt ;)


Puss å godnatt!!!

Lördag natten då vi dansade lite (på borden) haha ;)

 

Fredag natten då vi dansade å man var riktigt i gasen haha ;) En för stor krans oxå haha ;)


Min 23års dag ;)

Dagen har gått i ett idag ;) Hade satt klockan på 08:00 men vaknade redan vid halv 8 då folk började skriva grattis sms,ganska trevligt uppvaknande faktiskt ;) Tog en långpromenad på 6km med Maria på morgonen sedan hem å duschade. Sen kom Epa å Malin,en riktig överraskning då jag bara trodde att det var Epa som skulle komma,Malin är en liten luring ibland haha ;) Vi umgicks hela dagen,vi var på stan en sväng å sedan hjälpte de mig hemma lite oxå till kalaset ;) Var så roligt att umgås med dem å Epa den idioten skrämde ju livet på mig vid willys. Jag satt väl i mina egna tankar å Epa klappar jätte högt med händerna å jag blir skit rädd såklart å fick hjärtat upp i halsen. Epa tyckte ju såklart det var skitkul för det var ju det hon ville,att skrämma mig. Haha skit kul Epa,hämnden är ljuv haha ;) Jag gjorde dagens goda gärning på willys iaf,tutade åt en tant i en bil då hon hade kvar grejor på taket när hon åkte,hon blev så glad å tackade så mkt ;) Epa å Malin tjatade hela dagen om tårta osv,damp det är vad de två har haha. När de väl fick tårta sen så var ju inte det rätt tårta såklart,de blir då aldrig nöjda. Så de tjatade hål i huvudet på mig men vänta bara tills de har kalas då jävlar haha ;)

Sedan var det kalas som gällde på eftermiddagen/kvällen ;) Det har varit runt 25 personer hemma hos mig idag,fan vad populär man är haha ;) Jag bjöd på smörgåstårta å marängtårta (som mamma gjort) å kakor m.m. Det var lyckat å alla verkade nöjda (utom Malin å Epa då haha) ;) Maria fick även lite rosevin som hon tjatade om redan på morgonpromenaden haha ;) Jag fick massor med bra presenter,är så nöjd så ;) Skriver senare allt jag har fått ;) Gav även mina underbara grannar lite tårta,de blev så glada så ;) De sista gick väl härifrån runt halv 11 tror jag å jag som har massor att packa tills imorn,hjälp!!! Ska fira midsommar i Kungsör på hojträff ;) Har inte packat än å vet inte hur jag ska göra,om jag ska sova snart å packa imorn kanske,får se ;) Mitt tält kom jag på ikväll att det är hos mamma,skit. Blir att hämta det imorn eller nåt haha. Herregud,det är alltid fullt upp å jag hinner aldrig någonting haha,typiskt lilla mig ;) Men är iaf jättenöjd med min födelsedag,hade inte kunnat blivit bättre ;) Roligt att det var fullt med folk här hemma oxå,inte varje dag man har det ;) Toppen väder oxå så satt ute på altanen hela kvällen ;)


Malin har fått det jag skickade till henne å hon tyckte så mkt om korten,så roligt ;)

Var kul att en viss person kom ihåg min födelsedag oxå,blev så glad när jag fick ett grattis sms ifrån denna person ;)

Nä nu måste jag sätta lite fart eller nåt haha ;)

Puss puss å mkt kärlek ;)

Snyggast i stan idag haha ;)

Kalas imorn ;)


Glömde ju skriva igår att Hanna var förbi en sväng å fikade oxå å grattade mig då hon inte kan komma på kalaset imorn ;) Fick en fin blomma av henne å familjen ;)

Presenter jag har fått hittills:
En cocktail bok - av Carro (Fått böcker av henne 3 år irad nu haha,men inget mig emot )
En fin blomma - av Hanna med familj

Jaha idag gick man upp tidigt å satte igång med att lägga täckbark i häcken igen,blev äntligen klar med den skiten,jippi ;) Blev så fin så ;) Drängen var här på en fika oxå sedan drog jag till stan en sväng å handlade lite mat ;) Åkte sedan till syrran å hälsade på lite ;) Sen hem å klippte gräset (Hade t-shirt idag så jag inte bränner rygger mer haha). Sedan var det bara att göra sig iordning för att sedan cykla in till stan å äta middag med jobbet på Effassos ;) Så jävla gott å jag åt oxfilé på spett såklart som alltid haha ;) Sedan cyklade jag hem igen så idag har jag cyklart 1,5 mil ;) Åh inte blev det att vila när jag kom hem inte utan det var bara att fixa lite med soporna då de tömmer dem imorn å sen så var det bara att gå ut å vattna buskar å rabatter. Efter det så har jag bara slappat, så skönt så å snart blir det sängen för imorn är det fullt upp igen ;) Ska ha kalas imorn,ska bli så roligt ;) Hela 23 år blir jag,jippi ;)

Puss å Kram!!!

Denna lilla goa tjej som fyller imorn ;)

Haft en jävla fart idag ;)

Jaha idag har jag hållt igång hela dagen. Har lagt massor med täckbark i häcken å såklart tog ju täckbarken slut men mamma kom med mer på kvällen så blir att göra klart det imorn ;) Ska bli skönt när det är färdigt för nu är jag bra jävla trött på täckbark kan jag säga haha. Min kompis Fanny har varit här hela dagen å umgåtts. Vi har tvättat våra bilar å städat dem oxå ;) Sedan har jag vattnat lite buskar å rabatter å fått lite hjälp med raggarbilen idag ;) Jag å Fanny var på friskis å svettis i stadsparken på kvällen oxå å tränade lite,det var skoj ;) Har hållt på i trädgården flera dagar nu å känns som att man aldrig blir färdig,hela tiden nya å mer projekt men men det är roligt oxå :) Självklart så har jag bränt hela ryggen i solen idag oxå så nu bränner det sådär skönt på ryggen haha. Att man aldrig lär sig.....jag blir aldrig brun utan bara röd haha ;)

Nä nu är klockan mycket å det är så mkt i huvudet hela tiden så nu är det dags att lägga sig i sängen å vila lite ifrån allt för imorn blir det att gå upp tidigt igen å sätta fart med allt som behövs göras. Det är något hela tiden,när ska det ta slut? Känns som man aldrig blir färdig å får aldrig så mkt gjort som man tänkt sig ;)

Sweet dreams!!!

Min snygga bränna haha ;) Jag bjuder på den ;)

En liten text kan göra så mycket för en <3

Idag har jag cyklat 1,5mil så det känns skönt :) Sedan så har jag äntligen oljat klart altanen,yes ;) Carro har varit här hela dagen å umgåtts oxå,det var roligt. Var väldigt länge sen vi sågs nu men det ska vi ändra på ;) Annars har det inte hänt så mkt idag,blir mer trädgårdsarbete imorn igen,är man förvånad........nej haha ;) Blev så glad när jag gick in på fb idag då Malins underbara mamma hade skrivit ett sött litet inlägg till mig :) Hon hade fått det jag postade i torsdags å tackade så mkt,skönt att det värmde. Det gjorde mig så glad :) Måste snart åka å hälsa på dem känner jag å få krama om Åsa-Karin lite ;) Hoppas Malin kommer hem snart så hon får sina grejor som jag har postat ;) Måste fan träffa Malin snart,saknar henne som fan ju :( Hade tänkt träffat henne nu i veckan men då åker människan bort,fast det är hon ju värd :) Men hoppas hon kommer hem snart å att hon vill komma på mitt kalas på torsdag,det skulle vara så roligt. ;)

Blixten är nog fan den sötaste katten man kan ha :) Han är med överallt hela tiden å ska mysa å hålla på ;) Jag bara älskar honom ;) Det är min riktiga man i mitt liv haha. Han blir ju glad varje gång jag kommer hem å säger aldrig emot mig så det kan ju inte bli bättre haha ;)

Idag känns livet ganska bra faktiskt men blir bra ensamt å tyst på kvällarna men men det hör ju till ;) Men inatt ska Fanny sova hos mig eller hon kommer vid fem å lägger sig efter att hon har jobbat haha men det är ju sällskap iaf ;)

Jag funderar lite fortfarande över det där med att ge folk en andra chans. Vet inte riktigt hur jag ska göra. Skulle vilja skriva till personen i fråga men vet inte hur jag ska skriva men det ordnar sig nog ;)

Puss å godnatt!!!

Min söta Blixten :)

En andra chans?

Ja herregud vad ofta jag bloggar haha. Men tar ju lite tid att skriva varje gång å så skjuter man upp det hela tiden. Sedan är jag en sån människa som tänker mkt å när jag sitter såhär å ska skriva så tänker jag ännu mer. Det kan bli lite jobbigt ibland å speciellt nu när tankarna går mkt till Malin. Det känns så jobbigt att vara så hjälplös,att inte kunna göra någonting. Ska väl inte älta det varje gång jag skriver här för då blir väl Malin tokig oxå men fan det är ju så man känner å är så skönt att skriva av sig ibland. Men jobbigt att blogga oxå då alla känslor kryper fram. Annars försöker man bara skjuta dem åt sidan men vet inte om det hjälper direkt för de ligger ju alltid där bak å gnager lite. Herregud finns ju så mkt som jag vill göra med Malin å vet inte hur man ska hinna allt osv. Men jävlar om vi inte hinner med någon mer roadtrip där ullared är inblandat haha ;) Kommer aldrig glömma de gångerna vi varit dit haha,det är alltid äventyr på högsta nivå när jag å Malin åker någonstans ;) I LOVE IT ;) Jag kan ju få lite knäppa ideér ibland å det är så jävla roligt ibland haha. I torsdags så postade jag något både till Malin å hennes föräldrar,hoppas de uppskattar det :) Var så kul när jag kom på den idén för jag retade Malin lite då å det är så roligt för hon blir ju så nyfiken haha ;) Ska bli intressant å se vad hon säger sen när hon vet vad det är ;) Sedan så köpte jag en sak till Malin för ett tag sen som jag ska fixa iordning men har inte börjat än men ska göra det men det är ett jävla stort projekt jag har startat,jag å mina ideér haha ;) Ska bli kul när det är färdigt iaf ;) Älskar dig Malin alltid ;) Fast det vet du nog vid det här laget haha!!!

Annars så är mitt liv lite upp å ner just nu,ena dagen så mår jag bra å allt är på topp för att nästa dag vara skit. Vet inte riktigt vad jag känner ibland om allt i livet. Men men dagarna rullar på å jag har fullt upp jämt. Mkt att göra i trädgården hela tiden å det är roligt ibland haha. Försöker umgås lite med folk så mkt jag kan å försöker träna mkt oxå ;) Cyklade faktiskt hemfjärden runt förra helgen ;) 4 mil var det å var så stolt över mig själv efter det haha. Hade en nykter helg förra helgen förresten som jag sa att jag skulle ha ;) Håller på med raggarbilen oxå å hoppas att den är klar till Power :) Annars så händer det väl inte så mkt just nu :) Ska på två bröllop i sommar å på det ena ska jag vara tärna så det ska bli skoj men behöver hitta en klänning till det....snart ;) Har varit på ACDC konsert oxå å den var bra som fan ;)

jag har funderat lite över det här med att ge vissa människor en andra chans, var går gränsen egentligen? Om en person har sårat en annan väldigt hårt å sedan vill ha en andra chans,hur vet då den som blivit sårad om den kan lita på personen igen? Vågar den personen chansa å kanske bli sårad igen? Frågar man om att få en andra chans eller väntar man bara å ser hur det blir? Är inte alla värda en andra chans? Åh människor kan ju förändras,man är kanske inte samma person som man var för flera år sedan!!! Hmm tåls att tänka på iaf :)

Nä nu blir det snart sängen för mig å ska försöka blogga lite mer nu,är ju ganska skönt att skriva av sig ;)

Godnatt å dröm sött ;) Puss

<3 <3 <3 Malin <3 <3 <3

Nä om man kanske skulle ta tag i bloggen igen :) Mitt liv har väl varit som vanligt typ,pluggat massor men skickade in hemtentan idag så jävla skönt :) Kommer säkert att få kompletera lite men bättre det än en hel hemtenta :) Sedan så har jag träffat vänner å umgåtts typ. Har partat lite mkt ett tag nu haha. Blir lätt så när man är singel igen för vem fan vill sitta hemma själv å glo? inte jag iaf ;) Men vet inte riktigt vad det är med mig när jag dricker numera,har hänt någonting varje gång haha. Först var det linde å då söp jag bort ena örhänget eller halva rättare sagt haha å sedan var det Mariestad å då söp jag bort ett senilsnöre till ett par glasögon hur man nu lyckas med det,då är man väl bra senil iaf haha ;) Sedan i helgen så var det ju fest i g-hyttan å då slog jag sönder en ruta,har aldrig hänt förr men någon gång ska ju vara den första ;) Jag var inte förbannad eller nåt utan det var så att Ullis knackade på insidan å då skulle jag såklart knacka tillbaka på utsidan men knackade visst sönder rutan haha ;) Jävligt dåligt glas var det kan jag säga för jag tog inte i eller nåt så det så ;) Men men nu har man ett litet sår på handen som värker så härligt så jag blir allt påmind om vad jag har gjort. Nästa helg blir NYKTERT kan jag säga gott folk ;) Annars är det inte så mkt med mitt liv,har tagit tag i träningen igen så det är skönt ;)


Syrran fick en liten pojke den 27 maj,grattis ;) Så himla söt är han <3 Vägde 4015g å var 54cm lång ;) Max ska han hitta å kallas Marre av mig ;) Måste träffa dem snart igen,var ett tag sen nu!

Anledningen till att jag inte har bloggat på ett tag är för att en nära vän till mig har cancer igen för tredje gången å denna gång går det inte att göra någonting åt det. Fan vad livet är orättvist mot vissa människor,jag fattar det bara inte. Allt blev bara så himla jobbigt å ledsamt. Den dagen hon ringde å berättade det för mig så gick mitt hjärta i tusen bitar,går kanske i framtiden att pussla ihop några bitar men mitt hjärta kommer aldrig att bli helt igen. Hur kan det bli det när denna vackra människa får lämna livet alldeles för tidigt? Fan man blir bara så jävla förbannad när man tänker på det men det spelar ju ingen roll för man kan ju inte göra någonting åt det å det är så jobbigt att jag inte kan hjälpa henne. Gråter nu när jag skriver detta å vet att jag ska vara stark för hennes skull men fan så svårt det är. Jag skulle vilja träffa henne varje dag men det är så jobbigt också,vill bara att hon ska vara frisk ju,är det för mycket begärt? Samma dag som hon berättade detta för mig så frågade jag henne om vi skulle ta en sista minuten biljett någonstans,tyvärr fanns det bara veckovis å vi kunde inte vara borta så länge så vi drog till Sthlm istället å hälsade på Jennifer. På vägen dit så sov hon lite i bilen å jag tittade på henne,hon var så fin å jag grät lite i smyg. Vi åkte hem redan nästa dag igen men det var en rolig resa vi hade å jag kommer aldrig att glömma den. Men visst jag kan vara ärlig och säga oxå att det var nog den jobbigaste dagen i mitt liv oxå för jag visste varken ut eller in,vad jag skulle känna. Hade nog inte riktigt hunnit smälta det som hänt. Men är glad att jag åkte dit iaf för jag gjorde det för hennes skull,vill ju finnas där för henne jämt. Vet inte om man riktigt än förstår det ändå för man vill inte förstå det på ett sätt, man förstår det kanske inte ordentligt förrän det är nära tyvärr. Varför just denna underbara människa?

Måste ändå säga att jag beundrar henne så mkt ändå,trots allt så är hon så stark och positiv och det är jag glad över. Hon ska leva livet bara å strunta i alla bekymmer å jag ska göra mitt bästa för att hjälpa henne. Jag ska oxå vara stark å positiv för hennes skull. Känns så löjligt ibland att man kan sitta å tycka att man har så jobbiga problem i livet men mina problem är ju bara en skit i havet för fan. Man måste nog lära sig att uppskatta livet lite mer tror jag,det är lätt att ta det för givet ibland. Malin är en sån fin människa,trots hennes egna problem så bryr hon sig så mkt om andra människor å deras problem. Hon finns alltid där för en å hjälper en jämt. Hade jag varit henne så hade jag säkert bara sagt till folk att skit ner dig för fan,dina problem är ju ingenting. Jag tror det iaf men man vet ju aldrig,jag kanske kan vara mjuk ibland oxå haha ;) Jag har satt i system att jag skickar ett sms till henne varje dag där jag skriver att jag älskar henne av hela mitt hjärta i evighet. Man kan aldrig säga att man älskar någon för många gånger. Man säger det nog för sällan till nära å kära.

Det sägs att allt har en mening och att man lär sig av allt. Man lär sig nog något av det här men vad meningen är det undrar jag fan. Vad är meningen med att en sån underbar människa ska få lämna denna jord alldeles för tidigt? Ibland undrar jag hur fan man kan fortsätta att leva sitt liv när man vet att någon annan ska få avsluta det? Men tydligen gör man det bara, inte vet jag. Blir inte klok av detta. Det jag vet iaf är att jag ska göra allt jag kan för henne å jag älskar henne av hela mitt hjärta,jag önskade bara att det vore tillräckligt! <3 <3 <3

Ska försöka blogga lite oftare nu :)

Godnatt and sweet dreams!!!

Ängeln Malin å jag i Sthlm! Snyggaste brillorna - bästa köpet ;)


RSS 2.0