The show most go on!

Bloggar inte allt för ofta märker jag haha...men på veckorna händer det ju inte så mkt. Jobbar mest å buggar typ ;) Det går fortfarande bra på jobbet å jag trivs som fan ;) I torsdags var jag till syrran å barnen å hälsade på...roligt att träffa dem...synd att det blir så sällan bara men dagarna går å man har fullt upp på varsitt håll. Var även till glassbutiken i torsdags å handlade min älskade punsch glass ;)....fan finns ju inget godare....blev lite sugen på det nu när jag skriver om det så ska nog ta en sen haha. I fredags slutade jag lite tidigare på jobbet å drog till marieberg å handlade födelsedagspresenter å lite till mig själv ;) Träffade Epa med familj där oxå så tog en fika med dem...så mysigt <3 Träffade även Jannika med familj oxå....det var verkligen 100 år sedan...måste fan dit å hälsa på snart :)

Skulle ha en tidig myskväll med Fanny men shoppingen drog ut på tiden så blev inte så tidig kväll direkt men vi hade det mysigt ändå ;) Igår så färgade mamma håret på mig å det var på tiden kan jag säga för gud vilken utväxt jag hade...men nu är man snygg igen haha ;) På kvällen var vi ett helt gäng som i buss drog till sthlm å festade lite...det var en resa man aldrig glömmer haha....roligt var det iaf....speciellt för Blacksta tror jag haha. Fanny var med oxå å det var riktigt kul för det var första gången som vi festade ihop...tro det eller ej ;) Fanny å jag lärde känna varann 2008 när vi tog truckkort å har aldrig festat ihop så det var ju på tiden haha. Vi brukar ju alltid köra på varann annars så roligt med lite omväxling ;) Fanny sov hos mig oxå eftersom vi kom hem så sent...eller ska jag säga tidigt? ;)

Det här med träningen går väl sådär kan jag säga....har iaf gått en del promenader i veckan men måste ta tag i joggningen snart :)

I fredags så hände det mkt för mig å det blev många tankar i huvudet....riktigt jobbigt har det varit å kommer att vara det ett tag till men det kommer att bli bättre så det är skönt iaf. Så livet är lite tungt nu men tur att jag har min familj å mina vänner. Det är tur att man är bestämd av sig å vet vad man vill ;) "The show most go on"!

Idag så har man fan varit segast i kommun tror jag....helt slut idag fast det var lugnt igår men men det har väl sina orsaker....har iaf varit till söta Johanna å grattat henne idag å sen så var jag till Lotta å åt lite pizza....sen har jag bara varit hemma å slappat å tänker fortsätta med det ;)

Hoppas alla haft en toppen helg <3 Puss!

Bästa lördagen på länge <3

Jaha resten av veckan så jobbade jag å buggade på onsdagen med min lilla gullgubbe Mikko ;) Det var roligt som fan å buggen höll på extra länge oxå ;) Har börjat att träna lite mer nu oxå...så det är skönt...hoppas det håller i sig bara haha. I fredags var jag till min underbara buske (Fia) å hälsade på....det var roligt fast hon är en riktigt bitterfitta nu haha....det är nog bäst att den där ungen kommer ut snart tror jag haha...Love you darling <3

På kvällen så var det tacoskväll hos mamma...det var mysigt ;) Igår så var jag till landet å hälsade på många underbara människor <3 Var först till Epa å söta Emilia å hälsade på...så roligt att äntligen få träffa dem igen å hålla i lilla Emilia....hoppas vi ses snart igen ;) Sen var jag förbi till den enastående Åsa-Karin å snackade lite skit...alltid lika roligt å riktigt kul att träffa Johan oxå ;) Sen skulle jag hälsa på farmor lite men hon skulle precis åka när jag kom så vi hann iaf hälsa på varandra ;) Sen var jag till Gunnel å små syrrorna å fick äta av Gunnels underbara mat....gud vad jag saknar den maten ibland....sa till Gunnel att jag kanske flyttar dit hihi ;) Fick även efterrätt oxå...så underbart å kul att träffa dem alla ;) Sen drog jag till Fanny på en snabbkaffe å sen äntligen hem ;) Fixade lite hemma å sen var det räkkväll hos mamma med marängsvisch som efterrätt så igår åt jag fan massor tror jag haha ;) Fanny kom hit sen å så drog vi en sväng till Hällabrottet...nyktra...inte så mkt folk så vi stannade inte länge. Den bästa lördagen på länge faktiskt <3

Idag sov jag länge å sen har jag tvättat å fixat. Var ute på en långpromenad förut med mamma, Pa å hundar ;) Har hållt på lite med Malins minnesbok idag oxå....alla bilder är nu inklistrade iaf men en del kvar att göra. Det känns skönt men det blev lite jobbigt där ett tag...saknar henne så otroligt mkt. Har så svårt att förstå att jag aldrig kommer att få träffa henne igen å se hennes fina ansikte å höra hennes underbara skratt.

Nu ska jag fixa lite för snart kommer Fanny å då blir det filmmys ;)

Puss puss!

So much fun ;)

Reggae festen i Norrköping var skoj....det var trevligt folk å lite tokigheter blev det som vanligt haha....bla så fastnade jag med en gubbe.....han hade en kedja på sina byxor som fastnade i mina haha....jaja roligt var det iaf :) (Låter nog värre än det var haha) Jag klämde fingret på en person oxå haha...alltid är det nåt som händer ;)

I söndags så var man bra seg å vi sov ju kvar i Norrköping så när man kom hem i söndags så slappade jag mest.....gick faktiskt å vilade middag som jag aldrig annars gör men jag var så trött. Tänkte bara sova en timme men somnade om å sov över två timmar så det var svårt att sova på natten sen kan jag säga ;)

Igår så var det en riktigt rolig dag på jobbet med mkt skratt ;) Fixade lite efter jobbet med allt möjligt å på kvällen så buggade jag ;) Luftkonditioneringen fungerade inte där så det var att dansa i en bastu kan jag säga men det gick ändå haha ;)

Idag har jag jobbat å måste säga att jag trivs så himla bra...alltid så roligt på jobbet oxå ;) Har shoppat en del idag oxå...bla längdskidor....ska bli skoj....bra träning oxå ;) Ska fixa lite här hemma å sen försöka lägga mig tidigt idag...ingen bugg idag för min danspartner är sjuk...så har fått lite annat gjort istället ;)


Puss puss!

Nytt jobb å träningen börjar komma igång igen ;)

Dags att skriva lite igen tror jag allt ;) Vad har hänt sen sist då....ja säg det. Jobbat å buggat som vanligt antar jag :) Förra helgen så var det sexparty hos syrran...det var skoj å jag var duktig som inte handlade något...inte så konstigt då jag nästan nyss varit på ett innan syrrans ;) Vi partade loss å senare på kvällen så drog jag på fest...det var skoj...fick bugga mkt som jag bara älskar....annars så har jag inga kommentarer till den kvällen...lika bra tror jag haha ;) jaha å sen så har jag jobbat för fullt...jobbade min sista dag på vårdhemmet i måndags då jag fått ett nytt jobb...bjöd personalen på tårta ;)

Var på jobbmöte på det nya jobbet i tisdags å sen så träffade jag lite vänner å fixade...tvättade även bilen som verkligen behövdes ;) I onsdags var det min första dag på det nya jobbet...det är ett lagerjobb i Örebro. Det gick bra men jävlar vad trött man var i huvudet efter allt nytt man lärt sig. Har sedan jobbat där resten av veckan...tycker det är väldigt roligt å trivs jättebra...hoppas de trivs med mig oxå ;) Har ju typ "prov" på två månader å sen så får man se om man får vara kvar...hoppas det. Nu kommer jag att gå brevid ca: 3 1/2 vecka dagtid å sedan går jag på tre skift...ska bli skoj ;) Är så glad att jag har fått denna möjlighet....få prova på någonting nytt i livet för en gångsskull....det känns som att en sak i livet börjar ordna upp sig iaf ;) Jobbar förresten på samma jobb som Fanny haha...snacka om att vi sitter ihop...men det går bra å roligt är det oxå :) Dessutom kommer vi att gå olika skift sen så man kommer inte gå på varann direkt haha.

Har börjat tränat lite smått igen...känns så skönt. Visst jag har ju buggen men det tycker inte jag räcker....skönt att träna annat oxå så har varit ute å gått en del nu ;) Ikväll har jag ätit tacos å haft myskväll med mig själv...skönt <3 Imorrn ska jag till Norrköping å festa lite....ska på reagge fest....har aldrig varit på det förut så ska bli intressant ;)

Ja det var väl allt för denna gång ;) Ha en toppen helg allihopa...Love you <3

Puss!

RSS 2.0