Äntligen är allt borta :)

Igår jobbade jag å sedan så drog jag till Epa en sväng å fikade å umgicks ;) Sedan blev det till Marieberg å handlade nödvändiga saker faktiskt ;) Sen hem å packade ihop saker i garaget,fick hjälp av Fanny. Tack gumman ;)

Idag jobbade jag bara till ett då jag var tvungen att vara tidigt hemma så Marcus kunde hämta sina saker. Så skönt att allt är borta nu å att jag slipper honom. Mår så mkt bättre nu i både kropp å själ ;) Nu kommer jag å Blixten bara ha varann å det kommer gå toppen ;) Ska ta någon dag å städa i garaget å få lite ordning tänkte jag ;) Ikväll blir det myskväll hos syrran med mamma å dem å sen kanske det blir att träffa Fanny ;) Har nyss ätit Tacos så nu är man mätt å belåten ;) Ska gå å vara lite social nu tänkte jag ;)

P.s. Funderar lite på vad en nära vän till mig har att säga. Har mina aningar men hoppas verkligen att jag har fel. <3<3<3

Trevlig helg på er alla!!!

Kramar i mängder!

Är så färdig med dig!!!

Måndags kvällen var jättemysig,älskar att umgås med min familj :) Igår så jobbade jag å sen kom Epa hit å umgicks lite :) Sedan var det handbollsträning i karlslund som gällde,gick bra men har träningsvärk som fan idag. Kan knappt sätta mig ner ju,fattar ingenting haha ;) Men bara påt igen imorn ;) Efter träningen så kom Fanny hit å fikade å umgicks lite så blev inte så mkt sömn inatt ;)

Idag har jag jobbat å sedan var jag iväg å klippte mig. Sedan hem å fixade lite å klippte gräset. Gräset har väl aldrig varit så långt som det var nu haha. Mamma å Pa å barnen var här en sväng oxå å fikade å fixade lite,är så glad att jag har dem i mitt liv. Vad skulle jag göra utan dem,älskar dem alltid <3

Malin: Haha även om jag hittar dit nu så finns det ju andra ställen att åka till ju haha ;) Vi ska nog ta en roadtrip snart ska du se ;) Bara att du tar fram en karta å kollar vart du vill åka så drar vi,jag är din slav haha ;) Sverige är ju ganska stort så har lite fler ställen att lägga mitt revir på haha ;) Fan vad jag saknar dig å din underbara humor å ditt härliga skratt,längtar till lördag ;) (Kan se framför mig nu hur du sitter å ler när du läser detta) Fniss ;) Ska bli så roligt att se Sofia i hennes klänning oxå,är så nyfiken ;) (Bäst att ta med servetter att torka tårarna med) ;)

Sedan finns det en sak som jag måste skriva av mig lite på. Denna vecka har jag inte mått så himla bra tack vare en person. Du fattar nog inte hur mkt dina ord sårar mig. Jag hatar mig själv att jag låter dig påverka mig fortfarande. Jag trodde jag kände dig men hade tydligen jävligt fel. Synd att en person ska förändras så bara för att situationen inte är som förut. Jag har inte gjort annat än att vara snäll mot dig men vad fan är tacken egentligen??? Vad vinner jag egentligen på att vara snäll? Tyvärr så är jag för snäll när det kommer till vissa saker. En del människor kanske inte tror det men de som verkligen känner mig vet att det stämmer. Men nu har det gått för långt å du beter dig bara mer å mer som en idiot så nu är det slut på att vara snäll för min del. Numera är jag bitchen Nicole!!! Du kan vara hur arg du vill på mig men jag har inte gjort någonting fel å det vet du,du har fått all tid i världen att lösa vissa saker sen är det upp till dig hur du spenderar den tiden. Inte mitt fel att du inte fått någonting gjort,du har bara dig själv att skylla. Jag hoppas att du en dag fattar hur jävla dumt du beter dig å inser att du inte kan fortsätta så. Vore synd om du sårar ännu fler människor. Är glad att du är ute ur mitt liv å inga känslor finns kvar å det har det inte funnits på länge,just nu är jag bara så färdig med dig. Ska bli skönt på fredag då det sista blir ordnat å vi slipper varann!!!

Är så tacksam över mina underbara vänner som jag har å min underbara familj. Ni är bara bäst å jag älskar er alltid <3<3<3

Pussar!!!

Mina underbara vänner å familj (Finns fler men kan inte lägga upp hur mkt bilder som helst) :

 










Vilken jävla smäll haha!!!

Idag har jag jobbat å när jag åkte hem idag så small det till ut av helvete. Då hade jag fått ett jävla stenskott på rutan å stort blev det oxå så jag vände å böt bil. Ska kanske lämna in bilen imorn å få det fixat men jävlar vad rädd jag blev när det small så ;) Åkte hem å duschade å drog sedan till mamma så nu sitter jag här å väntar på att vi ska äta grillat (fläskfilé) så gott så å härligt att umgås lite med familjen ;) Senare ikväll så får vi se vad som händer å sker,man vet ju aldrig när det gäller mig haha ;)


Till Malin: haha du är ju bra rolig du,jaja det var väl anledningen till att jag åkte dit men vadå vågar,jag hade lika gärna inte vågat så det så haha ;) Är så stolt över mig själv å börjar bli lite självständig tror jag haha Det är faktiskt sant haha Körde ju lite fel dessutom så hade ju behövt dig som min kartläsare haha. Hur lyckas jag alltid köra fel å var fanns du??? Hade velat haft dig brevid mig å suttit å käftat emot varann lite haha ;) Älskar dig gumman å snart måste vi fan ses. Vi är väldigt dåliga på det,mest jag som vanligt haha. Hoppas du mår bättre å att du har det bra. Pussar i massor å ge mamma en kram ifrån mig ;)


Nä nu ska jag se om man får någon mat snart eller om man ska få hungra ihjäl ;)

Hej svejs!!!

Roadtrip ;)

Jaha i torsdags så gjorde man inte så mkt. Jobbade å sedan drog jag ut till landet å träffade lite släktingar en sväng ;) Kul att träffa farmor då det inte sker så ofta längre tyvärr. Var till Hanna å lilla Wilma och hälsade på oxå,så trevligt så å Hanna bjöd på mat. Min favorit mat (spagetti å köttfärsås) ;) Tack Hanna du är allt go du ;) Sedan var det handbollsträning i vintrosa som gällde ;) Började bra då vi tappade bort lite folk på uppvärmningen haha men sen ordnade det sig haha. Roligt var det iaf ;)

I fredags så jobbade jag å sedan var det hem å packa å hålla på. Sen drog jag till mamma å Pa å åt tacos ;) Var roligt att ha en mysig familjekväll å få träffa Pa:s barn som man inte heller träffar så ofta tyvärr. Sov över där i deras gäststuga för första gången å det var så mysigt så,skulle fan kunna bo i den stugan ju. Visst är den liten men gud så mysig ;)

I lördags så gick jag upp ganska tidigt då jag skulle iväg på en liten roadtrip ;) Var lite trött då fyllon ringer på natten å väcker en haha. Åkte iaf till Mora å det gick bra att köra men fan vad trött man blir på husvagnar m.m. som stoppar upp hela trafiken. Men men till slut så kom jag fram iaf ;) Det var trevligt där men inte jättefint väder tyvärr. Var lite vid sjön å åt burgare på en restaurang m.m. Blev tidig sänggång å sov fan 10 timmar tror jag haha men det behövde jag verkligen för har sovit dåligt hela veckan.

Idag åkte jag hem igen å resan gick bra men fortfarande husvagnar å så på vägen å lagom man kom mellan Nora å Örebro så var det ju hur mkt kö som helst då det är o-ringen,underbart. Men men kom hem iaf å hade köpt pizza på vägen som jag slängde i mig när jag kom hem ;) Har kollat lite på tv å så. Blir nog inte så mkt mer idag heller för man jobbar ju imorn igen så blir att lägga sig tidigt. Dåligt väder är det ju oxå,trist. Fan det blev en liten tråkig kväll ikväll, är hemma å bara glor känns det som. Är rastlös å vill göra något men men klockan går å snart ska jag sova ;)

P.s. Är fan stolt över mig själv att jag vågade åka på roadtrip alldeles själv ;))

Puss å Kram!!!

Fniss fniss!!!

Idag har jag jobbat å det gick bra men har varit bra trött idag ;) Efter jobbet så var det hem å Fanny kom hit å vi tvättade våra bilar å städade dem ;) Drack lite kaffe ibland oxå haha.

Så jävla roligt att en viss person hörde av sig idag....fniss ;) Me like haha! Får se hur det blir i helgen, kanske blir en roadtrip ;)

Puss å Kram!!!

Bra träning idag ;)

Idag har man jobbat sedan var det hem å fixade med lite oriflame grejor å plockade in lite tvätt :) Rensade i hela häcken runt huset oxå ;) Blev en snabb fika med Drängen oxå sedan var det att dra iväg på handbollsträning i karlslund. Det gick faktiskt jävligt bra idag på träningen å det känns så jävla skönt efteråt, helt underbart ;) Älskar laget vi har oxå för det är ett bra gäng å roligt har man jämt haha. Nä snart blir det sängen så jag orkar jobba imorn å sen är det fullspäckat schema som vanligt när man kommer hem efter jobbet, det går i 190 nästan jämt haha ;)


Pussar å Kramar i mängder!!!

Uppfriskad måndag ;)

Jaha idag har man jobbat å sedan var det hem å körde 20min på träningsmaskinen ;) Var till syrran en sväng idag oxå å hälsade på å pratade av sig lite,skönt ;) Känner mig väldigt uppfriskad idag,undrar vad det beror på haha. Det behövs oftare tror jag allt haha ;)
Hade så jävla roligt idag på jobbet med mycket skämt å skratt haha. Ibland är de bara för söta de på jobbet ;) Hoppas morgondagen blir lika bra ;)

Läste min systers (Fanny) blogg nyss,där hon hade satt upp en bild på oss syskon å där hon skrev att hon saknade det lite å det gör fan jag oxå :( Vi har alltid så roligt ihop vi fyra å har alltid sett oss som helsyskon, i love it ;) Vi får ta en dag å bara umgås vi fyra tycker jag,det vore skoj ;) Älskar er allihopa <3<3<3

Jag kan ju inte vara sämre jag så här kommer bilder på oss syskon fast snyggare bilder än den Fanny har på sin blogg haha ;) (Julen 09)
"Normala"


"Mindre normala" haha ;)



Puss and sweet dreams!!!

Power meet och annat ;)

100 år sen jag skrev igen,men dagarna går ju så fort ;) Som sagt förra helgen så var jag till Västerås på Power meet å det var skoj trots vissa händelser. På söndagen så var det mest lungt :)

I veckan så har det inte hänt så mkt,har jobbat å tränat å träffat lite vänner ;) Hinner inte göra så mkt på veckorna när man jobbar men men bara att bita i det sura äpplet ;)

Denna helg har jag varit nykter å fått lite gjort här hemma,så skönt så ;) Det behövde jag verkligen,att bara få vara hemma å bara vara helt enkelt ;)

Har fått första antagningsbeskedet angående socionomprogrammet, har reservplats 36 så hoppas att jag kommer in till hösten,skulle vara så jävla skönt ;) Att få börja plugga till något som man vill å känna att man är på väg någonstans här i livet. Kom iaf in på de kurser jag har sökt så det blir iaf att plugga heltid till hösten men hoppas på programmet ;)

Är så himla ledsen just nu för läste Malins blogg nyss å det gör så jävla ont i mig när hon mår dåligt å inte blir det bättre av att man inte ses så ofta heller :( Önskar att jag kunde vara hos henne nu å bara hålla om henne å berätta hur mkt hon betyder för mig. Fan att vissa saker ska drabba bra människor,livet är så jävla orättvist å inte fan kan man göra något åt det heller :( Måste fan få tummen ur arslet med å sätta igång med Malins present,får fan bli att göra det imorn efter jobbet tror jag! (oj vad jag svär ibland,man fan vad skönt det är) ;)

Nä nu blir det sängen för man ska ju orka komma upp imorn å jobba oxå ;)


Puss å godnatt å dröm söta drömmar!!!

Jag å lillsyrran (Vicky) på power meet haha ;)




Malin i Sthlm ;) Går inte en dag utan att jag tänker på dig vännen ;) Älskar dig alltid <3<3<3

Sova???

Ja denna vecka har gått för runt måste jag säga ;) I tisdag så var det jobb igen å sedan var det ut på landet å umgicks med Epa å Hanna å söta Wilma. Blev bjuden på mat,så gott så ;) Sedan var det handbollsträning i 1 1/2 h,styrka å kondition,skönt ;) Sen hem å duscha å sova, sov inte många timmar som vanligt. I onsdags så var det att jobba å sen en långpromenad på 8km med Maria ;) Efter det så bjöd hon på god mat,gott ;) Sedan var det hem å fixa lite å sova några timmar. Igår så jobbade jag å sedan var det ut på landet direkt å träffade Cicci å Ullis,alltid lika kul ;) Var en sväng till min kusin Stefan oxå å kollade in hans nya hus. Sedan var det handbollsträning igen i 1 1/2 h,styrka å kondition ;) Jobbigt som fan men så skönt efteråt å så roligt ;) Träningarna är ju i Vintrosa å sent på kvällarna så man är inte hemma förräns sent så inte konstigt att man sover lite haha men det är det värt ;)

Idag har jag varit direkt jävla död, gått som en zombie på jobbet ;) Sovit dåligt hela veckan ju :( Så idag sket jag i träningen å typ allt annat oxå,har varit en liten halv dålig dag idag :( Har fixat lite med tvätten här hemma å packat tills imorn då det är Power meet ;) Visst åker hem imorn natt igen men man vet ju aldrig hur vädret är så bäst att ha saker med sig haha ;) Var till syrran en sväng ikväll oxå, det var roligt att träffa henne lite å få lite egentid med varann å prata lite skit ;) Borde fan ses oftare tycker jag men hur fan ska man hinna å då bor vi ändå nästan grannar haha ;) Nä nu blir det sängen å upp tidigt imorn så jag blir klar i tid för annars blir Sofie galen haha,brukar typ stå halvklar varje gång hon kommer men inte så konstigt då de alltid kommer tidigare än de sagt haha ;)

Kiss and sweet dreams!!!

Min storasyster Lynn ;) Hon kommer nog skälla på mig nu för att jag har lagt upp denna bild men det står jag ut med haha ;) Hon är så fin så,Älskar dig raring ;)

Bröllop å Tångens ;)

Jaha det var att gå upp tidigt i fredags å ta en dusch för att sedan hämta upp Camilla å sen åka till Sthlm ;) Fattar inte hur jag lyckades men jag missade iaf avfarten vid Stäket haha. Har åkt så många gånger förr till Sthlm å aldrig åkt fel men klart jag skulle göra det när min bästis ska gifta sig, men det gick bra ändå haha ;) Camilla tyckte nog det var roligt då hon försökte sova lite å jag fick lite panik där haha ;) Kom iaf fram i tid å gjorde oss iordning för bröllopet. Penny å Ken gifte sig borgligt, första gången jag varit på det :) När vi kom fram en stund innan bröllopet så hade självklart lilla Penny glömt papper hemma som vi var tvungna att hämta,är man förvånad eller när det gäller henne???......nääää haha ;) Alltid är det äventyr med lilla Penny haha ;) Bröllopet var fint å både Penny å Ken var så fina så ;) Är så glad att jag fick vara tärna (Vittne), betyder så mkt för mig :) Hoppas det inte dröjer så länge tills nästa gång jag får träffa Penny,saknar ju henne så mkt,varje dag! Efter bröllopet så var det lunchbuffé hemma hos Pennys föräldrar,så gott så å tårta oxå :) Spelade lite kubb oxå å tjejerna vann såklart haha ;) De fick många fina presenter oxå :) Av mig fick de handdukar,inte så roligt kanske men behövligt haha. Slipper jag ta med det nästa gång jag kommer å hälsar på haha ;) Var en toppen dag helt enkelt å tror att Penny å Ken var nöjda oxå ;) Fast kvällen var nog bäst för dem haha ;)


Senare på eftermiddagen så åkte jag å Camilla hem igen :) Jag lämnade av Camilla i Örebro å åkte sedan vidare till Forshaga där det var hojträff ;) Åkte fel dit oxå såklart haha ;) Skulle ha med mig Malin överallt fan då hon alltid är så duktig på att hitta ;) Roligt som fan var det,som vanligt. Kan inte bli annat än roligt när man är med Hurtig haha ;) På fredagen blev man direkt kanon å gick inte å la oss förrän runt 8 på lördag morgon ;) Sov dock inte så länge eftersom det var så jävla varmt å folk väckte en hela tiden så efter två timmar så var det bara att gå upp haha. Lördagen blev lite lugnare för min del iaf men det var roligt ändå ;) Badade en del å norrmän som strippade lite då å då å bra band å dåliga band osv haha ;) Blev kallad Gunilla å allt möjligt av Petras härliga pappa haha,han är bara för rolig han ;) Gick väl å la mig runt 3 den natten å sov ganska länge,skönt ;) Var så jävla trött igår när vi skulle åka hem,Hurtig oxå så vi stannade tre gånger på vägen hem. De längsta ca: 10 milen jag varit med om haha ;) Väl hemma så blev det att tvätta lite, rensa i rabatterna å packa upp å Fanny kom förbi en sväng oxå å hämtade saker då hon bott här å varit kattvakt i helgen,tack så mkt gumman för all hjälp ;)

Idag så har jag jobbat å varit direkt död, behöver nog sova mer på helgerna tror jag haha. Somnade en sväng på ena rasten på jobbet oxå haha. Självklart så fick jag ju mens idag oxå så inte nog med att man varit trött utan man har haft mensvärk oxå,underbart! Efter jobbet så vattnade jag lite hemma å dammsög å har tvättat lite. Var till syrran å sa hej å lämnade kamera laddaren å sen kom Fanny förbi på en kaffe ;) Hade tänkt slappat ikväll framför tv:n men som vanligt så blir det aldrig så eftersom man har saker att göra hela tiden ;) Snart blir det att lägga sig å läsa lite iaf så att jag somnar tidigt oxå ;)

Dagens replik: "Fan vad skön du var" - made by Fanny till mig haha ;)

Pussar å Kramar!!!

Jag, Ken, Penny å Daniel (tror jag) ;) Jag ser inte blek ut va haha ;)
Så fina de är ;)



Jag å Penny - Alltid bästa vänner ;) Grattis igen vännen min ;)




Jag å Hurtig på Tångens på fredagen,bra i gasen var vi haha ;)


Stressigt idag ;)

Sov bara 5 timmar inatt igen å vaknade faktiskt innan klockan ringde haha. Hade satt hur många alarm som helst för att inte försova mig ;) Jobbat å stått i idag som vanligt. Sedan var det att åka till Märta en sväng å fika å bästa Epa var där oxå,så roligt så ;) Sedan till syrran å lånade kameraladdare å sen hem å klippte gräset. Fanny kom hit å gick med mig när jag klippte gräset,såg nog lite roligt ut haha! Sedan var det in å börja packa till helgen,herregud säger jag bara. Jag är verkligen sämst på att packa för jag packar alltid för mkt så tur att Fanny hjälpte mig ;) Fixade även med kläderna till bröllopet imorn. Nu är det mesta packat iaf :)

Som sagt imorn så gifter sig min bästa bästa vän Penny,så roligt ;) Jag har fått äran att vara tärna på hennes bröllop,är så glad för det,det betyder mkt för mig ;) Ska bli så roligt att se henne i brudklänning å allt ;) GRATTIS gumman,är så jävla glad för din skull å lite avundsjuk oxå kanske haha ;) Längtar som fan!!! <3 <3 <3

Så i helgen blir det bröllop å Tångens,party party ;) Ska bli helt underbart ;) Nu är ju såklart klockan hur mkt som helst eftersom jag behöver gå upp typ halv 7-7 imorn men vadfan ska man med sömn till??? Var helt död idag kan jag säga så imorn blir det väl inte bättre haha. Nä nu ska jag fixa det sista sedan blir det att krama kudden ;)


Ha en toppen helg allihopa ;) Puss puss puss!!!



Denna snygga tjej är det som gifter sig imorn,snart är du fru gumman ;) Love you allways <3


RSS 2.0