Over and out!!!

Jaha nu var det då jävligt länge sen jag skrev men det har hänt mkt i mitt liv nu å det har varit tufft. Men det har varit som vanligt,jag har pluggat å tränat m.m. :) Det jobbiga å rätta beslutet som jag skrev sist att jag hade tagit är att jag å Marcus har valt att gå isär. Vi är båda överrens om det å tycker båda att det är det ända rätta. Vi hade haft det så dåligt en längre period å till slut fanns det ingen mening med att kämpa vidare. Vi är fortfarande vänner å bor fortfarande ihop så det är skönt. Vi tycker fortfarande om varann fast inte på samma sätt längre, har man det dåligt så försvinner ju känslorna oxå tyvärr. Vi kommer fortsätta att vara vänner å umgås så det är skönt. Det som vi båda tycker är jobbigast är just det att bli själv igen när man är så van att ha någon vid sin sida hela tiden. Men det överlever vi,tar väl en liten stund att bli van med det oxå bara.

Marcus har hittat en lägenhet på norr som han fick nycklarna till igår å flyttar dit idag. Jag själv kommer att bo kvar i huset här,hur nu det ska gå haha. Nä det ska nog funka å Epa å Anna ska komma hit någon dag å hjälpa mig lite :) Epa ska städa å Anna fixa i trädgården mot att jag bjuder på mat,vi tog hand på det. Så jävla bra haha :) Kanske blir fler gånger haha ;) Vi sa aldrig vad för mat så kanske blir hämtpizza haha ;)

Har hållt på hela dagen å packat å flyttat grejor. Pappa mfl hjälpte till oxå så det var skönt :) Nu sitter jag här framför datorn i min ensamhet,känns faktiskt jävligt jobbigt. Hade säkert kunnat sovit hos någon kompis ikväll men det är lika bra att sova själv i huset redan idag för någon gång måste jag ju göra det så varför skjuta upp på det? Det blev faktiskt lite tomt här i huset även om jag har mkt grejor själv men det blev ändå lite skillnad måste jag säga. Får väl snart ta å fylla ut det :)

Vet inte rikigt vad jag känner nu när jag är singel å själv igen. Skönt på ett sätt men just nu känner jag mig bara så ensam å ledsen. Tårarna kommer å går. Ångrar inte beslutet för det är rätt beslut men hatar att jag är själv igen å fått tillbaka mitt gamla liv igen. Har redan lekt av mig å supit skallen i bitar ;) Jag vill ju inte vara själv,jag längtar ju efter ett familjeliv men men det kommer väl det oxå någon gång. Blev bara så tomt å tyst här hemma nu men jag har ju katterna kvar iaf så jag är ju inte helt ensam :) Marcus ska väl ta katterna sen i framtiden är det sagt så får se hur länge jag har dem men skönt att jag har dem nu iaf :)

Behöver väl ta tag i att bädda sängen osv. Ligger fullt med filmer i sängen nu som jag var tvungen att lägga där när vi flyttade på saker så behöver få det gjort om jag ska kunna sova där inatt. Lika bra att lägga sig tidigt så denna dag är över!

Puss å godnatt!!!

Jobbigt men rätt!!!

Ja i lördags så var det att gå upp tidigt å hjälpa mamma å Pa att flytta. Vi var ett litet gäng som hjälpte till. Jag skruvade mest,det var skrivbord å hyllor m.m. Det gick bra men fan så man hade tröttnat på att skruva efter en hel dag :) Men men saker blev gjorda iaf å jag tror mamma å Pa blev nöjda :) Mamma å Pa bjöd på mat på dagen oxå så man orkade hålla i haha. Sedan var det att bara åka hem å slappa,var helt slut!!!

Igår så var det städdag här i vårat område,skulle ha varit med först men åkte till syrran istället :) Där var det middag med pappa å Gunnel å alla syrrorna,det var skoj :) Spelade lite Buzz oxå å jag vann båda gångerna fast alla hade mobbat mig innan,haha men där fick dom allt. Fan vad man är smart haha ;) Sedan var det att åka iväg på buggen. Hade lika roligt som vanligt :) Hade extra roligt med Mikko då det bara blev fel när vi buggade haha,ibland är vi fan helt borta båda två haha ;) Sedan var det hem å slappade å tog ett jobbigt beslut i mitt liv. Jobbigt men rätt.


Idag har jag varit med min älskade Epa,vi fikade först lite hos mig å sedan åkte vi till hennes mamma å fikade :) Har alltid roligt med Epa å är så glad att jag har henne,Tack gumman :) Älskar dig alltid. På eftermiddagen var det att åka till skolan å sedan åkte jag å handlade en sväng. Sedan hem å körde 20min på träningsmaskinen,så duktig så :) Sen lagade jag lite mat å höll på med tvätten. Idag har jag mått lite bättre,det känns bättre idag iaf. Snart blir det sängen,ska ju jobba imorn :)


Puss puss puss!!!

Rara lilla Sofie

Idag gick jag upp å la mig direkt i soffan en sväng å kollade lite på tv så jag vaknade till :) Sedan gjorde jag mig iordning å drog upp på stan å träffade rara Sofie å hennes gulliga dotter Thindra å Sofies kompis Maria :) Vi gick å åt lite å bara hade det trevligt :) Sedan åkte jag till mamma å hjälpte henne att bära saker å så. De flyttar in i nya huset idag :) Är så jävla avundsjuk på deras hus,jag vill fan bo där. De kan ju bo kvar i Pa:s gammla ruckel å jag kan flytta till nya huset haha ;) Det vore väl rättvist haha!

Efter att ha hjälpt mamma lite så drog jag in till Örebro igen å hämtade Sofie å Thindra å 20 påsar med saker å åkte till Sofies lägenhet i Hallsberg :) Först åkte vi förbi hennes mamma å lämnade Thindra å hämtade nycklar sedan till lägenheten där Sofie gjorde sig iordning för kvällen :) Hon är precis som mig, byter kläder typ 100 gånger när man ska gå ut för man inte vet vad man ska ha på sig haha men men hon blev jättefin iaf :) Blev lite avundsjuk på henne idag,hade oxå velat parta lite men bättre att man håller sig nykter så inget dumt händer haha nä men ska upp tidigt imorn så hade inte orkat ikväll. Hoppas Sofie har roligt iaf å att hon partar för mig oxå :) Fick mig lite funderingar idag.

Är så glad att jag har träffat Sofie,hon är en sån bra tjej å en bra vän :) Hon finns där för mig å jag för henne,skönt att man har någon att prata med ibland,kan behövas ;) Åh hennes dotter är ju bara hur gullig som helst,så är så glad att jag har träffat dem :)

Nu sitter man här hemma å gör inte ett skit,tråkigt men ska väl sova snart iaf. Fan ibland kan man känna sig riktigt ensam,i hate it!!! men men blir sängen snart för imorn blir det upp tidigt å hjälpa mamma å Pa att flytta in. Vi är ett litet gäng som ska hjälpa till så det ska bli skoj :)

Godnatt!!!

 

Jag å Sofie :)





Vi igen:)


Land och rike runt.

Ja idag har jag fan varit land och rike runt kan man säga :) Började med att jag åkte hem till syrran å hälsade på å fikade lite :) Sedan drog jag hem till Elin å fikade å lämnade lite oriflame grejor. Efter det så åkte jag hem till Hanna å blev bjuden på mat, min favorit mat (spagetti å köttfärssås) :) Epa kom oxå dit så vi spelade lite kort å jag vann såklart haha ;)
Sedan åkte jag hem till farmor och lämnade en påse å sa hej till Stefan min kusin. Sedan vidare till Inga på en snabb fika å lämnade lite oriflame grejor. Sedan åkte jag till Ullis å lämnade lite oriflame grejor å åkte till Maria å lämnade lite oriflame grejor där oxå :)
Sedan var det hem å körde 20min på träningsmaskinen,så duktig man är ibland :) Har börjat hängt in lite jackor å sådant i dressroom oxå men är inte färdig på långa vägar men men får väl fortsätta med det någon dag :) Nu blir det bara att slappa sedan sängen.


Puss puss

Lilla söta Blixten :)

Idag gick jag upp ganska tidigt och skulle plugga lite men det gick inte så bra som jag hade hoppats så jag åkte till Fanny istället :) Fanny å jag tog en långpromenad på 6-7km,så himla skönt å härligt med det fina vädret oxå :) Efteråt så tog vi en sväng i hennes fräna amazon å köpte oss en varsin glass. Det var länge sen man åt det så det var så gott så men träningen vi gjorde innan blev väl som ogjord efter glassen haha ;) Sedan åkte jag hem å satte mig i solen en stund och läste lite,längtar till utemöblerna kommer :) Sedan fixade jag med oriflamegrejorna som hade kommit idag å sen satte jag mig vid datorn å pluggade lite,skrev rent det jag ville ha gjort så lite duktig har man varit idag iaf :)

Blixten fick gå ut idag för första gången på länge å gud så glad han blev å luktade på ALLT haha :) Knappt att han inte ville gå in,han längtar redan ut igen tror jag för gud så han talar hela tiden haha ;)


En ganska bra dag idag faktikst :)


Puss å kram!

Min älskade Penny<3<3<3

"Vi lever INTE här på jorden för andras skull, utan för vår egen!Alla är vi vår egen person,vi har varandra bara till låns.så va rädda om varandra!"

Bara så du vet Penny så har jag inte dig bara till låns utan jag äger dig å du äger mig,vi blir aldrig av med varann haha ;) Vad skulle jag göra utan dig egentligen??? Du är ju mitt allt,min andra hälft,min själsfrände å som vet verkligen ALLT om mig. Jag kan verkligen berätta om allt för dig utan att du dömer mig å du lyssnar på mig. Jag gör ju likadant för dig å det är väl därför som vi är så bra vänner som vi är. Vi förstår varann å finns där för varann. Vi har en väldigt speciell relation å ingen kan förstöra den. Jag bara önskade att vi bodde närmare varann så vi kunde ses mer. Saknar dig så otroligt mkt varje dag å jag älskar dig av hela mitt hjärta nu å för alltid. Tack för att du finns!!!


Din Nicole för evigt!

Så mkt skratt å känsla idag.

Har jobbat idag på kontoret :) Petra jobbade oxå idag så det var roligt som fan. Har alltid lika roligt med henne å man får skratta så mkt :) Spelade massor av låtar med galna texter för henne haha,vissa gillade hon iaf ;) Jag bara älskar hennes skratt haha. Har varit så glad idag,helt underbart. Har känt mig omtyckt och vacker å det känns bra å idag behövde jag det så tackar :) Efter jobbet så körde jag 20min på den jävligt jobbiga träningsmaskinen hemma,så duktig så :) Sedan har man bara slappat å mer slappa ska det bli :)


Musten försvann ur mig nyss men det med all rätt!!!



Puss å hej.

Tro!

"That's the thing about faith. If you don't have it you can't understand it. And if you do, no explanation is necessary."


Det stämmer nog fan,om jag bara tror så ordnar sig nog allting. Hoppas jag iaf. Bara att kämpa på å se hur det blir med allt. Orkar inte fundera så mkt just nu.


Idag har jag tränat lite på träningsmaskinen här hemma, 10min :) Sedan pluggade jag lite å efter det så plockade jag in den rena tvätten å åt lite sedan var det att åka till skolan. Efter skolan så drog jag till Sofie en sväng å hälsade på å lekte lite med söta Thindra :) Fick veta lite intressanta saker idag oxå å prata massor med Sofie,så jävla skönt. Tack för att du finns gumman. Måste ses snart igen :) Nu blir det mest att slappa här hemma :)


Puss puss!!!

I´m going crazy!!!

Mina tankar mina tankar, de far fram å tillbaka hela tiden. Ibland känns det lättare å ibland svårare. Ibland vet jag varken ut eller in. Vad är meningen med allt??? I flera år har det varit så här, när ska det sluta. Vet inte om jag vill att det ska sluta, kanske då när det är som det ska eller som man hoppas. Just nu ligger bollen i mina händer men är rädd att det kanske är ett för stort ansvar för mig. Det är ett stort steg att ta åt båda hållen å hur kommer det bli om jag tar det ena steget å hur blir det om jag tar det andra steget? Just nu känner jag mig bara så klämd å vill bara gömma mig å när jag kommer fram igen så önskar jag att allt vore bra. Men det är väl för mycket begärt. Jag önskar att jag bara kunde få ett tecken på vilket steg jag ska ta. Fan det är mkt som står på spel men det är det väl värt i slutändan. Tusen frågor har man oxå i huvudet å vissa får man nog aldrig svar på. Vet nog ändå vilket steg som drar mest men frågan är om jag tar steget å när???


Vill tacka dig Penny för att du alltid står vid min sida å lyssnar på mig å mina problem. Du är min ängel, mitt allt å jag älskar dig nu å för alltid!!!

Dags att skriva lite tror jag :)

Jaha vad har jag gjort sen sist jag skrev då? Jo skolan i tisdags gick ju bra,det var dubbelbokat för läraren så det var ju bara att åka hem igen. Åkte förbi syrran då en sväng å fikade lite :) Sedan hem å tog det lungt å bakade en sockerkaka oxå :)

I onsdags så pluggade jag en del å sedan var jag å Fanny ute å gick i 1h å 40 min :) Sedan fikade vi lite å Hanna kom hit oxå å fikade å de fick smaka på det jag hade bakat :) Sedan lagade jag lite mat på kvällen å slappade.

I torsdags så skulle jag ha jobbat egentligen men eftersom Tuva var magsjuk å jag hade varit där å hälsat på så fick jag inte jobba ifall jag skulle smitta någon. Jag var barnvakt till Tuva på förmiddagen istället,blev inte sjuk som tur var :) Sedan åkte jag hem å pluggade massor. På eftermiddagen så följde jag med syrran när hon skulle handla blommor å på vägen hem så sjöng jag å Tuva på pippi låten haha. Hon är bara så himla go lilla söta Tuva :) På kvällen var det lungt.

I fredags så åkte jag till syrran å pluggade där, blev lite lättare när man hade sällskap. Blev klar med ett arbete :) Sedan kom Lotta hem till mig å vi fikade å gick en liten promenad oxå. Sedan gjorde jag mig iordning för tjejkvällen hos Fia. Det var jättetrevligt där,fick god mat å mkt skratt :) Malins kompis Ems var där oxå,en riktig sköning :) Tog en hel del galna kort oxå men så är det ju jämt på tjejkvällarna haha. Blev en tidig kväll då alla var trötta, somnade gott.

I går var jag till mamma typ hela dagen å hjälpte till att städa å bära grejor. Sedan var det att handla å åka hem å börja med maten å städa lite. Bjöd ju Epa å Stefan på grillat å spelade lite spel å hade skoj :) Det var trevligt å jag å Epa fick lite skrattanfall ibland haha.

Idag har JAG faktiskt städat bilen å tvättat den, 10 poäng till mig haha. Fanny var här oxå å tvättade sin bil, skönt med sällskap :) Har tvättat hela dagen oxå å bytit handdukar å sängkläder. Varit till buggen nu på eftermiddagen oxå å svettats ;) Sedan har det bara varit lungt å snart blir det väl att sova.

P.s. ska fan ta tag i träningen ordentligt nu i veckan, nu när jag oxå har en träningsmaskin hemma. Jag har bestämt mig att jag inte ska vara en sån där som har en träningsmaskin hemma men aldrig använder den så nu jävlar!!! ;)


Påsken!

I fredags drog vi 5st till Elmia :) Det var jätteroligt å mkt att se men fy fan vad folk det var där. Trodde fan jag skulle få damp ibland haha. Tro det eller ej men jag handlade faktiskt ingenting där trots att jag hittade en så jävla snygg väska å klänningar oxå för den delen haha. Jag var så duktig så å höll i pengarna :) En jävligt rolig grej som vi gjorde där var att åka i en maskin (vet ej vad det heter) å känna hur det känns att åka på bana haha. Kollade även lite på drifting oxå men är lite besviken att vi aldrig fick se hojarna men det var för blött för dem att köra på eftermiddagen :( Resan till Elmia å hem gick jättebra å jag å Fanny hade hur roligt som helst i bilen å fick lyssna på nästan allt som vi ville i musikväg haha :) Fanny kör ju som en......haha....skit bra :) Var å hälsade på pappa en sväng på revence å pratade lite å hade skoj. Sedan hem å sova,var helt slut efter denna dag.

I lördags så tvättade Marcus min bil å så fick jag ett påskägg av honom oxå :)) Sen åkte vi till Marcus pappa å åt påskmiddag :) Skulle egentligen ha varit typ hela släkten men blev inte så tyvärr :( Fikade lite oxå å pratade å hade det trevligt :) Sedan åkte vi å hälsade på Jani en sväng (kompis till Marcus) å fikade lite :) På kvällen så åkte vi hem igen å slappade :)

I söndags så var jag ute på landet å träffade lite folk :). Jag å Vicky var ute å gick 5km å pratade lite å hade skoj. Sedan hjälpte jag Fanny lite med matten. Efter det så åkte jag till Epa å fikade å pratade å var där hela eftermiddagen :) Hanna kom dit oxå å fikade,det var skoj att träffa dem lite :) Länge sen jag åt så mkt sockerkaka haha men gud så gott :) Sedan åkte jag hem å slappade bara.

Igår så gjorde vi inte så mkt här hemma,tog det mest lungt å slappade. Epa å Stefan kom förbi en sväng å fikade å fick smaka på mina nybakta kakor :) Jag hade bakat drömmar å cornflakeskakor :) Jag kan om jag vill haha. Dammsög oxå hela huset igår å fixade lite. Fanny kom förbi en sväng oxå å fick lite kallt kaffe haha ;) Annars låg man mest framför soffan igår :)

Idag har jag varit till KRIS å intervjuat folk å kollat lite,ska ju skriva ett arbete om dem i skolan :) Nu blir det att äta lite å hålla på lite här hemma å sedan är det dags att åka till skolan :) Ikväll blir det nog mest lungt skulle jag tro :)


Puss puss puss

Denna vecka.

Jaha nu var det ett tag sen jag skrev så kan ju vara dags att göra det igen :) I söndags gjorde jag inte så mkt tror jag,var ute å gick 5km med Ritchie sedan så var det buggen på kvällen. Annars lungt :). I måndags var jag ute å gick med Ritchie 5km å sedan var man i skolan en sväng. I tisdags jobbade jag på avd 6 hela dagen å efter jobbet så gick jag å Marcus 3km med Ritchie. På kvällen kom Fanny förbi och hjälpte mig med att få iordning på filmer,böcker å fotoalbum,tack ska du ha gumman :)

Igår kom Lotta förbi å fikade å vi gick 5km med Ritchie oxå. Sedan var jag till skolan en sväng. På kvällen kom mamma å Pa å hämtade Ritchie å gav oss lite kläder som de köpt i Spanien,tackar :) Blev lite tomt när Ritchie åkt :( men men inte mkt att göra åt.

Idag har jag varit till marieberg med Fanny å shoppat lite :) Sedan åkte vi till Nora en sväng å hämtade en bil så det blev mkt bilkörande idag men jag å Fanny hade jätte roligt ändå,gör jag gärna om haha :) Sedan har jag bara slappat i soffan å snart blir det sängen för vi ska upp tidigt imorn för imorn blir det Elmia :)

Godnatt å sov gott!

RSS 2.0